Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Proszę o analizę logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To od tego też mógł by nie mieć ciągu do 2 tyś obr?? bo od 2 to wyrywa jak pocisk.... esp nie wyrabia na 1 i 2....

1. Tak masz zrobionego chipa.

2. Poza tym m.in. mój AVF tez odchodzi dopiero po 2000. Wiec ja nie widzę tutaj nic niedobrego.

Opublikowano

JAk wcisnę gaz to jest ogromna turbodziura... a poniżej 2tys to jak by mał ze 30 koni a po zmianie prog ma 160;][br]Dopisany: 04 Październik 2008, 23:16_________________________________________________to jeszcze 0013

512ec989acae77fdm.jpg

Jak to wyglada?

Opublikowano

Można powiedzieć, ze to nie wygląda - ale masakra z korekcjami.

Trzeba najpierw to doprowadzić do porządku.

Opublikowano

eheh tzn? czylełem przed chwilą że moze uszczelniacze pod pd?

[br]Dopisany: 05 Październik 2008, 14:49_________________________________________________co z tym zrobić?

Opublikowano

eheh tzn? czylełem przed chwilą że moze uszczelniacze pod pd?

[br]Dopisany: 05 Październik 2008, 14:49_________________________________________________co z tym zrobić?

Może być kilka przyczyn - poszukaj dobrze na forum - tematów było sporo na ten temat.

Opublikowano

Jednak zawinił mech....... widocznie teraz mam nowszego awx albo avf bo w klawiaturze są inne śruby naciskające na pompki..... u mnie były z takim czubkiem a w tym silniku są wklęsłe..... nie spasowało sie to ze soba i śrubki powyszczerbiało i 1 pompowtrysk został uszkodzony..... już odzyskałem od mech 600zł więc jutro zaczynam szukać 4 nowych<używanych oczywiście> ppompek bo z kasa już cieńko.....

ps te śrubki służą do reg ciśnienia w pompkach?

Jak dobrze kupić?

jest jakis turoial<przewodnik> jak dobrze ustawić i sprawdzić pompki?

pech mnie prześladuje odkąd kupiłem moja niuńkę......

Proszę pomóżcie bo ręce opadają.......[br]Dopisany: 05 Październik 2008, 22:04_________________________________________________aha moje pompki mają końcówkę AR czym sie różnią i czy można wstawić jakieś lepsze?

PomOCy........