Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Mój nowy nabytek 2,0 TDI BRE S-line by Dynosoft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sama cena konkurencyjna :good:

(osobiście mam do DW 540km w jedna strone, wiec 1100km z reszta podroży i wychodzi nam te 2000zł)

ale dalej popieram pomysł wspólnego cooler'owania kilku A4, dla KLUBU na pewno cos wynegocjujemy.

Proponowałem umieszczenie zdjęć z pod maski ponieważ na forum nikt jeszcze tego nie zaprezentował jak to

wyglada dla 2.0TDI poprzecznego a czesto te rury wypolerowane na

wysoki połysk robią wrażenie po podniesieniu maski

Opublikowano

dla mnie bomba :) piekne auto :P

Opublikowano

oczywiscie pomyłka

2.0TDI wzdłużnego

Opublikowano
  • Autor

Jutro wkleję wam zdjęcia i się przekonacie że ani kawałka rury nie widać. To nie jest silnik poprzeczny w którym widać rury. A co do kilometrów to mamy klientów z Czech czy Słowacji co mają tyle samo lub więcej kilometrów.

Opublikowano

Kurcze niezła sprawa :evil: sam bym się skusił tylko boje się że mi multitronic tego nie wytrzyma :kwasny:

Ja mieszkam na pograniczu z Czechami i do Wrocka mam 180km więc żaden problem podjechać ;)

Opublikowano
  • Autor

17002613hh4.th.jpg

38536407sk1.th.jpg

12577125eo5.th.jpg

74335694gx1.th.jpg

26495878yj5.th.jpg

93352845cv4.th.jpg

Oto obiecane zdjęcia. Jak widac na zamieszczonych fotografiach ani jednej rury nie widać bo sa schowane. a jak się załozy osłonę silnika to już w ogóle.

Opublikowano

genialnie, profi robota :good:

Opublikowano

Kopara mi opadła, i nie tylko ona :kox:

Takiego B7 to jeszcze nie widziałem. :notworthy:

Przednie reflektory mega :good:

Opublikowano

ja pozostawiam to bez komentarza piekna fura poporstu piekna

Opublikowano

Faktycznie wiecej orurowania coolera widac z zewnątrz niz pod maską

ale chociaż zdjecia zostały umieszczenia na forum czego nikt wczesniej nie zrobił :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Oto czas na nowe wyniki. Turbo od BRD zostało zastąpione sprężarką naszej konstrukcji tzw hybryda która pasuje seryjnie na kolektor. Oto wczorajszy wynik strojenia:

215psun0.th.jpg

Opublikowano

Niezły wynik, pozazdrościć :) gratki, pytanie jak długo BRE to wytrzyma ????

Opublikowano
  • Autor

Niezły wynik, pozazdrościć :) gratki, pytanie jak długo BRE to wytrzyma ????

Nie rozumiem pytania? Ale co ma BRE wytrzymać? To jest program zrobiony na ulice i bezpieczny( im wieksze turbo załozysz tym sprawniej dokonuje sie spalanie w komorze i stąd bierze sie moc. Ta modyfikacja w żadnym stopniu nie ujmie na żywotności silnika ( To tak samo jakbyś chipa zrobił).

Opublikowano

Zastanawiałem się nad wytrzymałością silnika po takim modzie, wiem, ze serię też można zajechać ale teraz to ponad 100 km z litra pojemności co nie jest małym wynikiem jak na dieselka. Trochę zazdroszczę nie powiem bo moje BRE powoli robi się znowu za wolne dla mnie :) jak z V-max? mój to 220-225 dochodzi dosyć żwawo i kończą się obroty. Jak u Ciebie???

Opublikowano

brd do sprzedania ? :)

albo jaki koszt takiej hybrydy ?

Opublikowano

Pogratulować modów i pięknej furki.

Opublikowano
  • Autor

Zastanawiałem się nad wytrzymałością silnika po takim modzie, wiem, ze serię też można zajechać ale teraz to ponad 100 km z litra pojemności co nie jest małym wynikiem jak na dieselka. Trochę zazdroszczę nie powiem bo moje BRE powoli robi się znowu za wolne dla mnie :) jak z V-max? mój to 220-225 dochodzi dosyć żwawo i kończą się obroty. Jak u Ciebie???

Vario, popatrz sobie na wykres przy obrotach 4350 miałem 215 na hamowni. Także v-max jest podobny jak u Ciebie. Ale własnie to co zabija silniki to v-max. Mądrze użytkowany samochód może mieć i 270Km i więcej. Tak miał mój Leon 1,9tdi i nic się z nim do dnia dzisiejszego nie dzieje. Diesle sie nie nadają do tego aby ciąc na autostradzie z butem w podłodze.

A co do sprzedania BRD to nie bo ta turbina też idzie do przeróbki. A cena hybrydy w zależności do jakiego auta( info priv).

Pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt.

Opublikowano

Patrox, normalnie śmigam do 160-190 ale raz sprawdziłem V-max i sie zastanawiałem czy po modzie się zlekka zwiekszy czy tylko dojście do V-max będzie krócej trwało. Życzę bezproblemowego hmm opuszczania szczęki innym :) nie jeden się natnie :) no i zdrowych spokojnych świąt.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Normalnie zaimponowałeś mi tym autem :naughty::good: piekna fura