slomeek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam was. Mam pytanko związane ze spryskiwaczami reflektorów. Posiadam Audi a4 b5 fl. Jak wciskałem spryskiwacze i przytrzymałem chwilę dłużej załączały się spryski na lampy, teraz się nie otwierają. Czy jest to wina jakiegoś bezpiecznika, niskiego poziomu płynu, czy może zamarzło ?
Fido Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 1.Jaki płyn 2.Czy słychać silniczek ? Może silniczek wyzionął ducha.
slomeek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2015 1.Jaki płyn 2.Czy słychać silniczek ? Może silniczek wyzionął ducha. 1. http://i90.twenga.com/motoryzacja/plyn-do-spryskiwaczy/plyn-do-spryskiwaczy-zimowy-tp_5415480456986894775f.jpg 2. Wezmę kogoś, żeby przytrzymał, a ja posłucham.
Bose Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zacznij od dolania płynu, jeżeli nie zauważysz jego śladów, to przysłuchaj się pompce spryskiwaczy, czy działa. Ja słyszę we wnętrzu, kiedy włącza się druga pompka
slomeek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zacznij od dolania płynu, jeżeli nie zauważysz jego śladów, to przysłuchaj się pompce spryskiwaczy, czy działa. Ja słyszę we wnętrzu, kiedy włącza się druga pompka Było za mało płynu, wszystko działa, dzięki
Bose Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Spoko. U mnie od pewnego momentu, gdy poziom spada, to leje tylko na szybę
Rekomendowane odpowiedzi