ptysiek1971 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam mam problem otóz kupilem nie dawno Audi ,b5 i zauwazylem ze wskaznik paliwa szaleje , zatankowalem za 50zl a bylo prawie zeroo , i nagle pokazalo mi pół baku , po chwili ruszylem przejechalem pare metów rezerwa i otóz tak licznik szaleje , jaki moze byc problem ? pływak czy mzoe cos w liczniku
Multis Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam mam problem otóz kupilem nie dawno Audi ,b5 i zauwazylem ze wskaznik paliwa szaleje , zatankowalem za 50zl a bylo prawie zeroo , i nagle pokazalo mi pół baku , po chwili ruszylem przejechalem pare metów rezerwa i otóz tak licznik szaleje , jaki moze byc problem ? pływak czy mzoe cos w liczniku Do sprawdzenia wtyczki w liczniku,ew. zimne luty.
ptysiek1971 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 zimne luty co to takiego ?
Multis Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Obruszana/utleniona cyna. Dość częsta przypadłość w elektronice Wysłane z taboreta G3
Rekomendowane odpowiedzi