Opublikowano 7 Października 201015 l ma ktoś z Was Vag-a :?: chodzi mi o kodowanie Vag do Audi 2008 rok :?:
Opublikowano 7 Października 201015 l ma ktoś z Was Vag-a :?: chodzi mi o kodowanie Vag do Audi 2008 rok :?: ja za tydzien moze dwa bede mial profi osprzet do diagnostyki BMW i Audi.. także jak do tego czasu nie znajdziesz kogoś innego z Vagiem to pisz. Może pomogę :>A co tam Ci sie spaprało ?
Opublikowano 7 Października 201015 l ma ktoś z Was Vag-a :?: chodzi mi o kodowanie Vag do Audi 2008 rok :?: ja za tydzien moze dwa bede mial profi osprzet do diagnostyki BMW i Audi.. także jak do tego czasu nie znajdziesz kogoś innego z Vagiem to pisz. Może pomogę :>A co tam Ci sie spaprało ? nic poprostu chce wprowadzic pare fajnych kodów vagiem mógłbym podjechać do Ciebie i to zrobić u Ciebie np :?:
Opublikowano 7 Października 201015 l Panowie, w Niedziele robimy spocik w Grodzisku o 19 pod McDonaldem, vis a vis Lidla WPADAJCIE
Opublikowano 7 Października 201015 l Panowie, w Niedziele robimy spocik w Grodzisku o 19 pod McDonaldem, vis a vis Lidla WPADAJCIE ja chętnie, ale innym razem
Opublikowano 7 Października 201015 l ma ktoś z Was Vag-a :?: chodzi mi o kodowanie Vag do Audi 2008 rok :?: ja za tydzien moze dwa bede mial profi osprzet do diagnostyki BMW i Audi.. także jak do tego czasu nie znajdziesz kogoś innego z Vagiem to pisz. Może pomogę :>A co tam Ci sie spaprało ? nic poprostu chce wprowadzic pare fajnych kodów vagiem mógłbym podjechać do Ciebie i to zrobić u Ciebie np :?: no problem tylko nie tak hop siup bo najpierw musze wszystko skompletowac.. A potem sie nieco ogarnac w tym temacie na przykladzie swojej bety i VAGow w rodzinie
Opublikowano 10 Października 201015 l i jak spot ?? macie jakieś foto, jak z frekwencją ? :gwizdanie:
Opublikowano 10 Października 201015 l Autor może i nie dużo autek lecz ekipa bardzo zgrana i wesoła fotki będą później link do zdjęć http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures1/
Opublikowano 10 Października 201015 l Adam i Seba, fajnie że zaszczyciliście nas swoimi osobami :> Miło było poznać, zapraszamy na kolejne pozdrówcie dziewczyny
Opublikowano 10 Października 201015 l Ja bardzo chętnie będę wpadał gdyż często bywam w Łodzi a Skierniewickie spoty się rozpierniczyły
Opublikowano 10 Października 201015 l Adam i Seba, fajnie że zaszczyciliście nas swoimi osobami :> Miło było poznać, zapraszamy na kolejne pozdrówcie dziewczyny to będą takie spoty co miesiąc w Łodzi :?:
Opublikowano 11 Października 201015 l Adam i Seba, fajnie że zaszczyciliście nas swoimi osobami :> Miło było poznać, zapraszamy na kolejne pozdrówcie dziewczyny to będą takie spoty co miesiąc w Łodzi :?: jak się znajdą chętni to wszystko jest możliwe ja musze się spotkać z koleżanką co tak fajnie polewa
Opublikowano 11 Października 201015 l Ja bardzo chętnie będę wpadał gdyż często bywam w Łodzi a Skierniewickie spoty się rozpierniczyły Ty piękny.. coś Ty nakleił na drzwiach z tyłu?? :doh1: :doh1:
Opublikowano 11 Października 201015 l Bart tylko nie sam na sam ktos musi potem Marte? holowac tylko nie proponuj jazdy czarnym avantem