Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

kuwa klysek ja Cię odwiedzę!!!:) Będę w niedzielę:D

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tarcze i klocki myśle coś takiego założyć firma hart. TARCZE + KLOCKI SPORTOWE PASSAT B5 AUDI A4 280mm (2766591944) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hamulce muszę mieć porządne nie ma to tamto :wink: . Ty to lepiej tym plasti to wal białe te fele :P bo niebieskie to ja jakos ich u Ciebie nie widze :P ogólnie to ja bym zostawił takie jak masz :banan:

Te światła kmiń:grin: bo wysiedzieć nie mogę a tak bym rezał te światła już :D wycinanie tych wiesz czych xd jutro podejde do zbudniewków może oni mają te wtyczki do lamp to by była baja.

Jutro montuje gałkę z II lifta i te słupki :kox:

Opublikowano

:banan: no i gicior :decayed: to moze jakoś wczesniej sie zbierzemy o ktorej masz zamiar zajechac :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Tarcze i klocki myśle coś takiego założyć firma hart. TARCZE + KLOCKI SPORTOWE PASSAT B5 AUDI A4 280mm (2766591944) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hamulce muszę mieć porządne nie ma to tamto :wink: . Ty to lepiej tym plasti to wal białe te fele :P bo niebieskie to ja jakos ich u Ciebie nie widze :P ogólnie to ja bym zostawił takie jak masz :banan:

Te światła kmiń:grin: bo wysiedzieć nie mogę a tak bym rezał te światła już :D wycinanie tych wiesz czych xd jutro podejde do zbudniewków może oni mają te wtyczki do lamp to by była baja.

no i gitara tarcze:)

Będę rezał niedługo te lampy i dam Ci znać. Lepiej zapytaj chłopaków co sprzedają części bo oni Ci utną razem z kawałkiem przewodu, to będzie lepiej podłączyć:D

:banan: no i gicior :dedecay: to moze jakoś wczesniej sie zbierzemy o ktorej masz zamiar zajechac :naughty:

Kurde Klysek muszę teściową odwieść na pociąg i myślę że nie wcześniej jak na 17-18 będę:dedecay:

Mam tylko nadzieję że przyszła teściowa się nie zasiedzi

Opublikowano

no i gitara tarcze:)

Będę rezał niedługo te lampy i dam Ci znać. Lepiej zapytaj chłopaków co sprzedają części bo oni Ci utną razem z kawałkiem przewodu, to będzie lepiej podłączyć:D

:banan: no i gicior :dedecay: to moze jakoś wczesniej sie zbierzemy o ktorej masz zamiar zajechac :naughty:

Kurde Klysek muszę teściową odwieść na pociąg i myślę że nie wcześniej jak na 17-18 będę:dedecay:

Mam tylko nadzieję że przyszła teściowa się nie zasiedzi

a to spoko czyli my bedziemy normlanie o 18.oo sie spocic :decayed: Seba TT bedzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a to świnia nic nie powiedział!!!! czyli na manufakture?

Mateusz widzę że ostro rezasz tego Twojego przedlifta:P kurna ja czekam na $ ;/

Opublikowano

Ty no ja też czekam na $ a własnie Ty słuchaj te lampiony swoje to mi dasz z silniczkami odrazu czy silniczki musze mieć swoje ? :D

Czy ja wiem czy ostro :P no coś tam powoli robie :D

Planuje ale to w przyszlosci zderzak przód od S4 ;p progi s4 :P ale to powoli

Opublikowano
  • Autor

szukam całej lampy a więc silniczki będziesz miał w komplecie no chyba że znajdę bez to byś musiał sobie 1 dokupić, ale postaram się wychaczyć z silniczkiem :D

Jak na razie to kutwa obdzwoniłem połowę allegro i każdy ma lewą jak na złość....;/

Opublikowano

to najwyzej od tego kamila co m u te swoje lampy bede sprzedawał wezme od jego przedliftów jeden silniczek :D za czapke gruszek :P

Tak swojego srebrnego rycerza bedę chciał doprowadzić :)ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting :slina:

Opublikowano
  • Autor

dużo Ci nie brakuje:) Dasz radę:) Ja też miałem spore plany ale musiałem trochę przystopować bo się laska wkurzała:P

Opublikowano

tzn ze zle to powiedziałem bo ja sie ciebie pytalem czy bedzie :grin: ale spoty nie sa na manu tak jak kiedys byliscie tylko na al.wlokniarzy na przeciwko castoramy

Opublikowano
dużo Ci nie brakuje:) Dasz radę:) Ja też miałem spore plany ale musiałem trochę przystopować bo się laska wkurzała:P

Dlatego narazie mi się do kobity nie spieszno pierw furmane odpicuje dopiero Kobita :P:grin:

Powiem Ci że jakbym miał kupować inny samochód to bym z tej Marki nie zrezygnował za żadne skarby :audi:

Opublikowano
  • Autor

tzn ze zle to powiedziałem bo ja sie ciebie pytalem czy bedzie :grin: ale spoty nie sa na manu tak jak kiedys byliscie tylko na al.wlokniarzy na przeciwko castoramy

no to będę musiał przejrzeć mapkę z dojazdem bo nie znam łodzi za bardzo :P A Seba może się odezwie jak poczyta posty

Dlatego narazie mi się do kobity nie spieszno pierw furmane odpicuje dopiero Kobita :P:grin:

Powiem Ci że jakbym miał kupować inny samochód to bym z tej Marki nie zrezygnował za żadne skarby :audi:

no ja zacząłem od drugiej strony - najpierw kobieta potem samochód i to się strasznie gryzie :/

Ja też nie zrezygnowałem z marki i modelu po sprzedaży poprzedniej a4 bo to są zbyt fajne samochody :banan:

Opublikowano

Hmm tak sie zastanawiam czy nagłośnienia nie zmieniać na Hertza :P przód tył tylko nie wiem jakie tam wymiary są tych głośników chyba 13 cm ale nie dam sobie reki uciąc :grin:

Opublikowano

Panowie ja Was zaprowadzę:) spokojnie:D raczej tt nie pojadę bo to zlot A4 wkońcu:) a poza tym to chłopaki musieliby z 15min wcześniej wyjechać żebyśmy razem zajechali:D:D tarcze kupuj ATE a nie jakieś gówno bo będziesz płakał:P

Opublikowano
  • Autor

seba nie przesadzaj z tymi 15 minutami;p jakieś pół godziny wcześniej:P o której będziesz mógł jechać?

Opublikowano

Jedziemy tak że być u nich na 18:)

Opublikowano
  • Autor

no jak przyszłą teściową wygodnie do 16 to ok:D Matiu jadziesz?:)

Opublikowano

Ty ja to nie bardzo bo tam muszę z siora jechać do Wawy :P pewnie cały dzień będziemy tam :wink:

Także odpadam

Następnym razem czemu nie :kox:

Opublikowano
  • Autor

no spoko loko:) Czyli Seba razem się wybierzemy:D Jak nie jedziesz TT to dam Ci 15 minut fory :grin:

---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ----------

czemu nie zawsze emoty mi wchodzą?