Mat3oMax Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam chciałbym was zapytać czy jest możliwe, że w moim Audi A4 B6 Avant (Małysz) bez ksenonów (zwykłe żarówki) nie ma długiego kodowania świateł ? Posiadam Interfejs HEX+CAN-USB VAG 12.12 (VCDS) i chciałem zrobić długie kodowanie świateł tzn. wyłączyć światła, bo zaraz po przękręceniu kluczyka na zapłon wszystkie światła się świecą oraz zrobić z przeciwmgielnych jako światła dzienne znalazłem w necie instrukcje jak to zrobić, ale u mnie takich opcji nie ma Poniżej screen z VCDS'a. Z góry bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Tom A4 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 wystarczy użyć opcji szukaj ale po co http://a4-klub.pl/index.php?/topic/100858-all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh/
Mat3oMax Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dziękuje Ci bardzo kolego przepraszam, że tak zakładam tematy, ale jestem tutaj świeży i jeszcze za bardzo nie obeznany z forum. Czyli wychodzi na to, że u mnie nie ma na tym kontroli i nie da rady zrobić długiego kodowania.
Gość cwiara Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 W B6 nie ma długiego kodowania w żadnym z modułów.
Rekomendowane odpowiedzi