sir_rolu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich zwracam się do was z prosba o zdiagnozowanie moich bledow o rozkodowanie i o podpowiedz co mogl bym zrobić/wymienić abym miał spokoj Oto bledy : 0514 05DA 0708 P0704 P310B P0420 P2181 P1602 W aucie wymieniałem sonde lambda 1 bo pokazywal mi na kompie ze cos jest nie tak to wymieniłem i dalej pokazuje blad sonde zamawiałem Boscha po vinie i wymieniłem Termostat ... ktoś cos może doradzić co zrobić ? z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam Edytowane 16 Stycznia 2015 przez sir_rolu
bouzuki Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 To na dobry początek,jak post nie poleci do kosza. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/1112-kody-usterki-bledy-vag/
sir_rolu Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ok dzięki witam dal by rade ktoś cos pomoc doradzić odnośnie moje problemu szukam na necie i nie mam pojęcia co robic dalej bo nie chce bez sensu wymieniac wszystkiego gdzie gdy cos wymienie dalej pokazuje mi ten sam blad po podlaczeniu do kompa i skasowaniu dalej wywala te same bledy narazzie wymieniłem cujnik spregla , sonde lambda 1 , termostat .
Rekomendowane odpowiedzi