Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Jakie felgi 18" lub 19 " do najnowszej Audi A4 B8 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pytanie czy chcesz mieć auto czyste czy ładne? Jak czyste to nie zakładaj wogóle felg i nie wyjeżdżaj autem z garażu

nie po to kupilem samochod zeby stal sobie w garazu takze ta wersja odpada :thumbdown:

wiecie co chyba jednak wybiore ori 18 " od S5, potem moze zawiecha regulowana bilsteina b16 i bedzie :kox:

Opublikowano

wiecie co chyba jednak wybiore ori 18 " od S5, potem moze zawiecha regulowana bilsteina b16 i bedzie

Dobry wybór do B8 :good: Tak jak Ci doradzałem :tongue4:

Opublikowano

wiecie co chyba jednak wybiore ori 18 " od S5, potem moze zawiecha regulowana bilsteina b16 i bedzie

Dobry bo Ty tak doradzałeś? :tongue4:

Opublikowano

Dobry bo Ty tak doradzałeś? :tongue4:

Nie. Dobry bo pasuje do B8 :wink4: A to że tak jak doradzałem to przy okazji :tongue4:

Opublikowano

fajne szprychy są zawsze w modzie :naughty: ale trza koniecznie przymierzyć jak by w B8 się prezentowały :good:

moim zdaniem zacnie by się prezentowały

2492098824_d7789fc445.jpg

Opublikowano

podoba mi się :good:

Opublikowano

fajne szprychy są zawsze w modzie :naughty: ale trza koniecznie przymierzyć jak by w B8 się prezentowały :good:

szprychy robia swoja robote :naughty:

Opublikowano

Pytanie czy chcesz mieć auto czyste czy ładne? Jak czyste to nie zakładaj wogóle felg i nie wyjeżdżaj autem z garażu

a kto powiedział że jak felgi wystają na zewnątrz to auto jest ładne - dla mnie to wiocha totalna jak widzę takie coś. Co innego w BMW M3, M5, Audi S3,S4 itd ale w 99% to nie są takie auta i w większości wywołują śmiech u innych kierowców a nie zachwyt. Poza tym nawet najładniejsze auto jak jest brudne traci swój urok i jeżeli właścicielowi nie przeszkadza że cały czas jeździ brudnym autem to tylko o nim świdczy. W domu też skaczesz w butach po nowej kanapie? Przecież jak jest ładna to czysta już być nie musi prawda? A mój post o tym by sprawdzić ET napisany był dla tego że większość z tych felg nie pasowała do B8 - bo nawet a aukcjach było napisane np. A4 do 2000r itp, więc uważałem ze bezsens polecać coś komuś co nie pasuje do jego auta.A chyba lepiej kupić felgę, która po 1 bedzie super wygladała i po 2 pasowała do auta. Ale widzę, że nie każdy zrozumiał o co chodziło.

Opublikowano

Zależy jak wystają. Bo jak delikatnie lub są równo z nadkolem to według mnie fajnie to wygląda :wink4:

Opublikowano

któryś z krakowiaków ma takie kapcie jak się nie mylę ale na b6 i wyglądają :good::kox:

[br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 14:25_________________________________________________któryś z krakowiaków ma takie kapcie jak się nie mylę ale na b6 i wyglądają good kox
Opublikowano

któryś z krakowiaków ma takie kapcie jak się nie mylę ale na b6 i wyglądają good kox

waski ma takie lub podobne :wink4:

Opublikowano

mi się osobiście takie felgi typu szprycha nie podobają, wolę kilku ramienne, ale każdy ma swój gust :cool1:

Opublikowano

mi się osobiście takie felgi typu szprycha nie podobają, wolę kilku ramienne, ale każdy ma swój gust :cool1:

Mi też szprychy nie podchodzą. Przynajmniej na :a4fan: mi się nie podobają.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

http://www.tomason.de/tn5_przedstawienie.php

a co powiecie na takie?? Będzie fajnie na A4 B8 ?? (jest nawet fotka w tej budzie)

Dzięki za opinie :hi:

Opublikowano

a co powiecie na takie?? Będzie fajnie na A4 B8 ?? (jest nawet fotka w tej budzie)

Nawet fajnie wyglądają, ten wzór jest podobny do nowych RS6 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

To już ładniejsze są te szprychowe :gwizdanie:

mozesz podac jakis przykład??

Opublikowano

oz anniversary

To już ładniejsze są te szprychowe :gwizdanie:

mozesz podac jakis przykład??

Chodzi mi o oz anniversary

Opublikowano
  • Autor

no tez sa fajne qrcze i wciaz nie wiem na jakie sie zdecydowac :wallbash: