ParasoleK Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 haha zaraz ktoś pomyśli że ty i ja to jedna osoba pod dwoma nickami a wracając do alumów to chłopcy jednak mnie namówili i będą 19 jakbym miał potem żałować...
ParasoleK Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nowa klameczka jeszcze ciepła z aso :)Na allegro pełno tego pieroństwa ale nie w takim kolorze jak na złość Ogarnia ktoś jak to wymienić?
jhimo Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Musisz wyciagnac caly schowek;) a dalej nie pamietam czy duzo trzeba bylo rozkrecac, bo robilem to rok temu;)
ParasoleK Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pobawię sie na spokojnie jak znajdę chwilkę.Pierwsze co muszę zrobić to założyć zimowe opony bo kupiłem samochód na letnich a wczoraj ledwo zajechałem do domu myślałem że zaliczę rowa nowym samochodem , wtedy nie byłoby wesoło :(20-30 km/h cały czas a za mną korek Przy takiej prędkości próba hamowania,abs szaleje i z 2 metry się posuwałem po śniegu. Zamówiłem dzisiaj nowe dębice frigo 2 czytałem że są bardzo dobre jeśli chodzi o warunki zimowe itd. Troszkę kosmetyków Gliptone do skóry i poorboy Najważniejszy modzik -ramki klubowe
turzol Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Piękny sedan, miałem przyjemność go trochę porezac i przejechać się. Milo było poznać
ParasoleK Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Mnie również Nowe modziki wpadły dzięki pomocy Artura THX jeszcze raz Oto efekt Jeśli chodzi o led to tylko Tomnik Edytowane 12 Lutego 2015 przez ParasoleK
muunv Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Fajna sztuka. Powodzenia w dalszych modach. Ramki musza byc Oswietlenie dobre, sam mam cale od Tomnika Sadzaj ja w koncu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ParasoleK Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Opublikowano 15 Listopada 2018 taka tam mechanika: ?? Klocki przód + tył: Tarcze przód + tył ferodo + brembo Rozrządzik + pompa: ?
Harbonnet Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 Podziwiam, za samodzielne naprawy i naprawdę widać, że dbasz o ten samochód. Pozdrawiam!
ParasoleK Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) A mechanik ze mnie żaden wszystko w serwisie Bosha autoryzowanym robie ? tylko części od chłopków z forum sa ? ano dbam staram się żeby służyło ? Edytowane 20 Listopada 2018 przez ParasoleK
ParasoleK Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Delikatne odmłodzenie przodu i tył zderzak na s-line + mini poprawki lakiernicze ? Koła pakiet zima ? PDC tył w poczekalni Pyszczek ? Edytowane 28 Listopada 2018 przez ParasoleK
Adam87 Opublikowano 28 Listopada 2018 Opublikowano 28 Listopada 2018 No fajnie Jeszcze znaczki z tyłu zlikwiduj Ogólnie autko super
Rekomendowane odpowiedzi