morsik26 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No ładny ten wzór masz, widzę że też deal za 17'' udał sięNo udał się. Muszę opony tylko zmienić które już leżą w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja się pytam gdzie zdjęcia z rezania Jak robisz zdjęcia środka to byś go ogarnoł Nie żebym się czepiał Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja się pytam gdzie zdjęcia z rezania Jak robisz zdjęcia środka to byś go ogarnoł Nie żebym się czepiał Nie ma zdjęć z rezanie mojej bo ja musiałem jakiś nieszczęsny zderzak odkręcić w BEX [emoji12] Dziś mogę zaprezentować w końcu auto po umyciu jak koło leży. A tu inne lampy Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Fajne to masz. Trochę niżej i będzie elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Fajne to masz. Trochę niżej i będzie elegancko. No kombinuje żeby to jakoś obniżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ty przestań kombinować tylko zadzwoń do gościa co ci posłałem numer A jak nie to zerknij w mój wątek bo tam Multis wklejał foty jak tanio obniżyć coś może się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ty przestań kombinować tylko zadzwoń do gościa co ci posłałem numer A jak nie to zerknij w mój wątek bo tam Multis wklejał foty jak tanio obniżyć coś może się przydać Te ale z Ciebie dowcipniś [emoji12] Jak obniże to tylko spreżynami i nic innego już nie biorę pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Springami powiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 No to Audi w środku dostanie drugą młodość [emoji12] a jutro jak pogoda pozwoli to zewnątrz będzie odświeżana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Synek czemu nic nie mówiłeś też bym wpadł ogarnąć swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) Synek czemu nic nie mówiłeś też bym wpadł ogarnąć swojego Wiesz ja miałem ludzi od tego ale oczywiście nikt za darmo tego nie zrobi.Wpadnij jutro bo będę ogarniał maszyną auto z zewnątrz A oto efekt dzisiejszej pracy Przy okazji jeszcze jedno rezanko się zaczęło robić Po dwóch dniach walki w końcu wpadło szczotkowane alu na pokład. Jakość wykonania może nie jest zachwycająca, ale jak to się mówi to był mój pierwszy raz. W końcu wpadły po długim czasie. Taki drobiazg a cieszy [emoji12] Edytowane 27 Maja 2016 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Czemu nie 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Czemu nie 3d?Bo było brak i nie wiadomo kiedy znów będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Trzeba było pogadać z chłopakami żeby który podjechał do Knurowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Trzeba było pogadać z chłopakami żeby który podjechał do Knurowa Nie jestem jeszcze obeznany w tych tematach. Spoko jeszcze się zjawią 3D. Teraz już przynajmniej nie będę taki łysy jak to Pajda mówi i no name [emoji12] No to zaczynamy zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 No to zaczynamy zabawę Fajnie ja zacznę ale o 14 w robocie ...gałeczka też się prosi o wymianę Co do tablic to owszem gość z forum bierze je od nas z Knurowa, ale pojedynczych sztuk nie sprzedają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wiesz ja założyłem dwie sztuki ale jedna tylko na zdjęciu jest [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wiesz ja założyłem dwie sztuki ale jedna tylko na zdjęciu jest Wojtku domyśliłem się chodzi o to że nawet dwóch sztuk nie kupisz gość bierze hurtem z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wiesz ja założyłem dwie sztuki ale jedna tylko na zdjęciu jest Wojtku domyśliłem się chodzi o to że nawet dwóch sztuk nie kupisz gość bierze hurtem z forum A no teraz to kumam [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 No to zaczynamy zabawę Ładne się tu detailingi dzieją. Ja nawet ostatnio nie mam kiedy zwyczajnie umyć fury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi