bartek123415 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 mam pytanie czy belka ze zwykłego zderzaka pod spryski pasuje do zderzaka sline pod spryski? drugie to czy mozna spryski ze zwykłego przelozyc do sline i czy jest mozliwosc przelozenia samej dokaldki sline czy ma inne mocowania jakieś?
tomekhxc Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 mam pytanie czy belka ze zwykłego zderzaka pod spryski pasuje do zderzaka sline pod spryski? drugie to czy mozna spryski ze zwykłego przelozyc do sline i czy jest mozliwosc przelozenia samej dokaldki sline czy ma inne mocowania jakieś? to jest to samo, różnica jest tylko w dolnej części zderzaka tym sie różnią, mnóstwo ludzi robilo takie przekładki , najtańszym rozwiazaniem jest dorwac dokładke s-line i dopasować ja do zderzaka
bartek123415 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 ale to juz nie bd to samo ;/ takie sztukowanie to nie na dluzsza mete
C4NC3R Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja mam dosztukowane i jest jak ori. Btw góra zderzaka sline w ori też jest cięta tylko posiada donitowany stelarz pod dokładkę... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
tomekhxc Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 ale to juz nie bd to samo ;/ takie sztukowanie to nie na dluzsza mete czemu nie... ja u siebie robiłem juz dwa takie zderzaki jeden bez sprysków drugi ze spryskami , ta sama dokladka, 6 rok już z tym lata i nic sie nie dzieje, oczywiście możesz szukać gotowego zderzaka s-line ze spryskami ale cena wiadomo
Rekomendowane odpowiedzi