Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] A4 CABRIO :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Od niedawna stałem się posiadaczem A4 B6 Cabrio 1.8T 2006r , tak jak chciałem...Więc i przyszedł czas się pochwalić :)

Przesiadam się z forum A6 do WAS:) Mam nadzieje że atmosfera pomocy i wymiany informacji będzie nie gorsza niż w A6klub :)

Trafiłem na rodzynka bo kupiłem "lale" z zaledwie 21 tyś km przebiegu sprawdzonym po VIN-ie. Aktualnie 24 tyś km. Licznik nie był cofany i co najważniejsze żaden element w samochodzie nie był powtórnie malowany , wszystko jak fabryka dała :wink: Widać to po elementach karoserii, wnętrza czy silnika.

Mam nawet folie z tyłu przy nogach chroniącą tapicerkę od brudnych pięt butów :)

Autko tak jak chciałem z USA :D

Prawie pełne wyposażenie brakuje mi tylko pamięci foteli oraz nagłośnienia BOSE :(

Najważniejsze wyposażenie przy najmniej dla mnie:

xenony

RNS-E

Elektryczne fotele z pełną regulacją razem z zagłówkami

podgrzewana kanapa przód + tył

Jedyne co chciałbym dodać to tylko zmienić fele na jakieś chromowane i wrzucić DVB-T do RNS :)

fotki:1868082f6da4d504.jpgea7c46057df83ab5.jpg9fc29c0ddd125847.jpgaa740d977695ef34.jpg

84baabbb9d8263bb.jpg

cc50c8296b74465d.jpg

Edytowane przez Wawryn

Opublikowano

ładny :) do pełnego wyposażenia to daleko mu ale nie jest źle :wink: tylko proszę nie żadnych chromowanych felg :facepalm:

elektryczne zagłówki ? a to ciekawe :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no mogły by być jeszcze łopatki do zmiany biegów przy kierownicy fakt :) Patrzyłem pakiet s-line ale jak szukałem auta z USA to na żadnym go nie było :) chyba że tak trafiałem

Edytowane przez Wawryn

Opublikowano

ładna sztuka i zadbana jak widać na pierwszy rzut oka. Który to rok? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

2006 kolego:)

Opublikowano

No widziałem w opisie ale wydaje mi się, chyba powinien mieć już m.in. duży grill? :mysli::wink4:

Edytowane przez akjam

Opublikowano

to trochę cie poniosło, pewnie jak USA to rok rejestracji masz 2006 a produkcji pewnie 2005, sam sprowadzałeś z USA czy kupiłeś od kogoś kto sprowadza auta?? Tylko nie chromowane felgi :facepalm:

Edytowane przez Marynarz____

Opublikowano

Chociaż nie wiem czy Cabrio to lata: kwiecień 2002 - styczeń 2006 :mysli:

Edytowane przez akjam

Opublikowano
  • Autor

dokładnie koniec 2005 :) modelowy 2006 a data wydania 2006 i taka też jest we wszystkich papierach .Kupiłem już w PL:) haha no może mnie poniosło z tymi felami ale napewno bym je zmienił :)

Edytowane przez Wawryn

Opublikowano

bardzo ładna sztuka. widać, że zadbana - jak moja :decayed: coraz więcej cabrio na forum :naughty: kupowałeś w Polsce?

elektryczne zagłówki ? a to ciekawe :decayed:

też to mam :whistling:

Opublikowano

hyyy nigdy o tym nie słyszałem :decayed:

Opublikowano

Witaj,

Gratulacje pięknego nabytku :D

To praktycznie nówka sztuka!

Pięknie te słupki alu kontrastują z lakierem!

PS. Tylko nie wrzucaj do tego cacka felg chromów bo to mega wiocha!

Pozdrawiam!

Opublikowano

wpadnij kiedyś do nas na spot to Ci pokażę :decayed: albo w BT o ile pojadę niebieskim :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki kupiłem w PL, od starszego już Pana który odkupił autko od kobiety (Polki-jej sąsiadki żeby było śmieszniej, i temu na mnie zarobił :wink: ) która już została w USA na stałe ,a cabrio stało w garażu w PL :) Jako drugie auto spoko ale naprawdę Panowie przeraziłem się sprawdziłem wszystkie Cabrio po VINie z allegro i 3/4 z nich miały cofnięte liczniki a te co nie miały były szrotami.......czekałem na coś co się pojawi i od razu pierwszego dnia zgarnołem :)dzięki postaram się zajrzeć na jakiś spocik,:):hi:

Opublikowano

nooo Józek a Ty jeszcze tego nie masz??!! :grin:

Opublikowano

Dzięki kupiłem w PL, od starszego już Pana który odkupił autko od kobiety (Polki-jej sąsiadki żeby było śmieszniej, i temu na mnie zarobił :wink: ) która już została w USA na stałe ,a cabrio stało w garażu w PL :) Jako drugie auto spoko ale naprawdę Panowie przeraziłem się sprawdziłem wszystkie Cabrio po VINie z allegro i 3/4 z nich miały cofnięte liczniki a te co nie miały były szrotami.......czekałem na coś co się pojawi i od razu pierwszego dnia zgarnołem :)dzięki postaram się zajrzeć na jakiś spocik, :):hi:

to rzeczywiście perełka :) ja też szukałem US na początku, ale chciałem manual.. a tych praktycznie nie było, a jak były to bite :decayed:

Opublikowano

cxcxzcxzxcz

Edytowane przez impulse1

Opublikowano
  • Autor

Zaimpregnowany dach :)

http://youtu.be/0Hh77XVYTeQ

Edytowane przez Wawryn

Opublikowano
W dniu 24.01.2015 o 12:11, Wawryn napisał:

Zaimpregnowany dach :)

http://youtu.be/0Hh77XVYTeQ

fdfsd

Edytowane przez impulse1

Opublikowano
  • Autor

tak sam :), nie wiem czy zaraz od Moderatora nie dostanę za reklamę... Kupiłem najpierw środki Z ASO : piankę i spray, ze znaczkami audi, ale niestety muszę przyznać że pomimo sporej ceny nie nadają się do impregnacji.Po jednym desczowym dniu dach poległ i zamókł. Pianka spoko fajnie czyści i pachnie ale normalne środki w sklepie do czyszczenia też takie są...

a dach zabezpieczyłem 303 Fabric Guard , litr za 100zł ale warto bo trzyma naprawdę spoko .Śmiało mogę go polecić :hi: