Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

sprawdzenie termostatu i czujników g62 i g2 vcdesem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam panowie mam prośbę o podpowiedz jak sprawdzić vcdesem lite czy jest walnięty termostat wyczytałem gdzieś na forum że trzeba wejśc w silnik i blok 007 i tam posprawdzać temperature na zimnym i ciepłym silniku(potem te same wyniki posprawdzac w liczniku kanał 003) tylko sęk w tym że jak wchodze w blok 007 to nic mi nie wyświetla czy problem polega w programie czy może w kabelku z góry dzieki za podpowiedzi pozdrawaim

Opublikowano

a nie dogrzewa ci? zawsze możesz sprawdzić na zasadzie kontroli temperatury węży

Opublikowano
  • Autor

a nie dogrzewa ci? zawsze możesz sprawdzić na zasadzie kontroli temperatury węży

nom nie dogrzewa znaczy niby na piecu trzyma pion ale dopiero po przejechaniu jaiś 10km i po zatrzymaniu się włączeniu nadmuchu na najwyzszą temperature troche spada tak że raczej napewno termostat tylko chiałem sie upewnić na 100% bo niecały rok temu był zmienianu pozdro

Opublikowano

potem te same wyniki posprawdzac w liczniku kanał 003) tylko sęk w tym że jak wchodze w blok 007 to nic mi nie wyświetla czy problem polega w programie czy może w kabelku

a wogole łaczy ci sie z licznikiem i silnikiem?

Opublikowano
  • Autor

potem te same wyniki posprawdzac w liczniku kanał 003) tylko sęk w tym że jak wchodze w blok 007 to nic mi nie wyświetla czy problem polega w programie czy może w kabelku

a wogole łaczy ci sie z licznikiem i silnikiem?

łączyć się łączy tylko ten blok 007 w silniku nic nie wyświetla

Opublikowano

próbuj innym kablem albo inną wersją vaga, miałem takie same objawy w dieslu jak ty masz, czujnik kupiłem nowy ori, a termostat zamiennik wahlera i pół roku było ok, a teraz termostat coś się źle znów otwiera, wymienię podczas zmiany rozrządu na oryginalny tak jak polecają forumowicze

Opublikowano
  • Autor

Ja swoj wymienialem nie caly rok temu orginal i tez d*pa tak ze nie ma znaczenia chyba czy orginal czy cos innego chyba poprostu trzeba trafic

Opublikowano

tez d*pa tak ze nie ma znaczenia chyba czy orginal

sam po oryginale który roku nie wytrzymał wymienilem akurat na werneta i juz ponad rok na nim jeźdze i jest ok