Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Filtrgazu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sądziłem że wszystko ok, bo juz 1 razem jak byłem na ustawieniu o gazownika to wymieniał mi filtry i tak samo było ok. no ale fakt dobrze by było sie ubezpieczyć. w sumie na przyszłosc o tym trzeba pomyśleć

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu , jestem w Anglii a tu z serwisem gazu ciężko , muszę wymienić filtry ale właśnie nie wiem jakie kupić, pomożecie mi dobrać?? Z gazem do tej pory nie miałem nic do czynienie wiec i wiedzy brak, powiedzcie jakie ewentualne pomiary lub dane są potrzebne żeby dobrać filtry?? Zamieszczam fotki

bvrmq99z.jpg

lt8flb89.jpg

Opublikowano
  • Autor

Na tym srebrnym metalowym musisz zdjąć cybanty i zmierzyć suwmiarka jaką mają średnice króćce i taki kupić reszta mało ważna ważne aby miały średnice te same przy montażu zachowaj odpowiedni kierunek przepływu --? strzałka na obudowie

a ten drugi fazy lotnej musisz niestety wyjąć i zobaczyć jak wygląda i takiego szukać tez możesz zmierzyć średnice i wysokość

Opublikowano

A ten drugi jak piszesz nie jest fazy ciekłej ? Oki czyli demontaż przed zakupem tnx

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez kt65c453

Opublikowano
  • Autor

znaczy tak srebrny lotnej a ten drugi ciekłej pomyliło mi się

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu , jestem w Anglii a tu z serwisem gazu ciężko , muszę wymienić filtry ale właśnie nie wiem jakie kupić, pomożecie mi dobrać?? Z gazem do tej pory nie miałem nic do czynienie wiec i wiedzy brak, powiedzcie jakie ewentualne pomiary lub dane są potrzebne żeby dobrać filtry?? Zamieszczam fotki

bvrmq99z.jpg

lt8flb89.jpg

http://www.phjacus.pl/F18-Filtr-fazy-cieklej-OMB-p67.htmlto jest prawdopodobnie ten Twój-fazy ciekłej w zaworze gazowym,

ahttp://www.phjacus.pl/F154-Filtr-fazy-lotnej-Certools-12mm-2x12mm-poliester-p2758.html-troszkę droższy ale lepszy niż zwykła bibuła-fazy lotnej tak wygląda na zdjęciu,chyba że masz z jednej strony wlot gazu większy,to musisz szukać 16mm-2x12mm

Edytowane przez darko

Opublikowano

pomierzyłem i f lotna 3x12 a ciekłej 25 x 8 x26 , ale w ciekłej u mnie jest jeszcze magnesik na tym filterku (foto) a w tych na allegro nie widze czyli przełożyć go czy nie wkładać??

j3po69bu.jpg

Opublikowano

przełóż magnes ze starego,

wyłapuje on metalowe opiłki ze zbiornika

Opublikowano

no ceny kosmiczne i jeszcze twój tekst ten droższy :grin: , ale pewno są ludzie co oszczędzają ehh ja staram się górna półka , i widzę że ten ciekłej nie ma uszczelek , u siebie zaglądałem i specjalnie tam uszczelek nie widziałem, oczywiście ta główna co zamyka to tak

Opublikowano

http://www.phjacus.pl/F134-Filtr-odstojnikowy-Alex-Ultra-360-poliester-3x12mm-p2559.htmltutaj taki obecnie na fali,

możesz kupić taki http://www.phjacus.pl/F47-Metalowy-filtr-fazy-lotnej-3x12-FLY01-Czaja-FLY01-p282.htmlparę zeta przyoszczędzisz :grin: zostanie na piwko,

większość wymieniających Sami właśnie takie kupują i się cieszą,że zaoszczędzili :)

Edytowane przez darko

Opublikowano

W tym pierwszym jest ważne sposób montażu? Bo tak mi się wydaje a u mnie musiał bym przymodzic, póki co zakładam zwykle wrócę do pl to przy kolejnej wymianie się zmieni na coś lepszego, tnx za pomoc

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka