redred Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 siemka chłopaki....mam pytanko..wiadomo ze w lato przez klime powstają plamy wodne pod autem a czy w zimę jest tak samo...zauwazylem ostatnio np po powrocie z marketu mokre plamy kolo prawego kola. W układzie chłodzenia wszystko ok..i co oznaczają przyciski na klimie econ i ten pod nim podajże off..czy w zimę oba maja byc wlaczone czy wyłączone (lampki czerwone maja sie swiecic czy nie na tych przyciskach)
impulse1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 siemka chłopaki....mam pytanko..wiadomo ze w lato przez klime powstają plamy wodne pod autem a czy w zimę jest tak samo...zauwazylem ostatnio np po powrocie z marketu mokre plamy kolo prawego kola. W układzie chłodzenia wszystko ok..i co oznaczają przyciski na klimie econ i ten pod nim podajże off..czy w zimę oba maja byc wlaczone czy wyłączone (lampki czerwone maja sie swiecic czy nie na tych przyciskach) ECON jest to tryb zwykłego nawiewu, jeżeli się świeci to znaczy, że nie działa klimatyzacja, te plamy pewnie Masz od tego, że ECON było wyłączone i kilma działała, a off czyli jak sama nazwa wskazuje wyłącza nawiew.
redred Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 no caly czas jeździłem bez tej diody czerwonej czyli klima dzialala..a co do off to jaki ma sens ten przycisk skoro zmniejszając obroty do oporu wylacza sie nawiew...hmm
jacek70 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Różnica jest taka że przyciskiem off wyłączasz wszystko za jednym przyciśnięciem, a nie poprzez zjechane do minimum.
redred Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 a no w sumie racja kolego dzieki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi