Tomas3k Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Panowie zakupiłem kabel http://allegro.pl/aux-line-in-adapter-vw-audi-mfd-10pin-jack-i5014179320.htmlwszystko fajnie pięknie tylko że nie mogę go uruchomić ( tak jak gość opisuje na aukcji ) ponieważ wychodzi na to że mam starszą wersję. Moje pytanie jest czy można jakoś aktywować to wejście video bez aktualizacji ? Chciałem zrobić tą aktualizację ale niestety brak jakiś konkretnych tematów a softwary które znajdują to wywala błędy...
Tom A4 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Po pierwsze jaka nawigacja i to nie jest wejście video tylko audio
Tomas3k Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 Fakt nie napisałem. Rns - D. Może być i audio. Akurat temat nie jest mi znany.
Tom A4 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Co chcesz tam podłączyć Video ,Audio ?
Tomas3k Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 Telefon, lub mp3. Później mam w planach przerobić tą wtyczkę na dekoder dvbt. Ale na tą chwilę chce aby coś zaczęło grać. Bo zmieniarka padła.
Tom A4 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 nie lepiej kupić adapter multimedialny niż takie badziewie ? Aux powinno działać po podpięciu telefonu, mp3 lub innego źródła audio i podanie jeśli się nie mylę plus na niebieski kabel i aktywuje to wejście aux na pozycji tv
Tomas3k Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 a dzięki kolego jutro zapodam mu plus. zakupiłbym ten emulator jakbym nie miał w głowie montażu tego dekodera. więc zakup emulatora za 250 zł to było bez większego sensu, jeżeli i tak z niego nie będę korzystał.
Rekomendowane odpowiedzi