Sqizzy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam was, z racji tego że Solina to dość często odwiedzane przez turystów miejsce, więc sądzę że na forum może znaleźć się ktoś kto odwiedzał wnętrze tamy w Solinie. Potrzebuję zdjęć wewnątrz tamy. Urządzeń elektrowni, turbin, centrali sterujących, czyli tego co można było sfotografować podczas zwiedzania wnętrza tamy.
chudineze Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 http://www.klubpodroznikow.com/relacje/podziemia/1058-zapora-solina
Sqizzy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Marku nie mogą to być zdjęcia publikowane w internecie. Miałem własne zdjęcia zapory niestety wraz z uszkodzeniem dysku zewnętrznego wszystko przepadło, a pracę mam juz prawie ukończoną.
chudineze Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 No tego nie napisałeś, że to trzeba do jakiejś tam pracy dlatego trochę byłem zdziwiony, że nie szukałeś na necie dlatego wstawiłem ten link. No to w takim razie nie poratuje wybieram się tam, bo w sumie mam blisko ale dojechać nie mogę
Rekomendowane odpowiedzi