topola222 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 witam serdecznie i prosze o pomoc!!!Moje cudo ma problem z mocą na 1 i czsem na 2 reszta w zwysz git!!!Wszystko wyczyszczone egr,węzyki olejowe,pokrywa zaworów bo odma nie wypychała,a no i dodam ze turbo było zrobione.Nie mam juz sił nie wiem czy to n75 ale praca silnika jest równa .Nic mi nie pozostanie jak jechac na hamownie i zrobic testy pewnie???Z góry bardzo dziękuje za pomoc!!!
jacek70 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Może zrób logi, wtedy się może coś znajdzie.
SotoM Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 A jaki kod silnika masz lub ilu zaworowy 8/16V? Egr że wyczyszczony to nic może jest poprostu uszkodzony-np nie zamyka się podczas dodania gazu.
topola222 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 A jaki kod silnika masz lub ilu zaworowy 8/16V? Egr że wyczyszczony to nic może jest poprostu uszkodzony-np nie zamyka się podczas dodania gazu. witam to jest 8 zaworówka. byc może!!!Tylko że jak czysciłem to wszystko rozebrałem i raczej nic nie swiadczyło o tym żeby nie działał!Rozumiem ze to moze być przyczyna że słabo sięwkreca na 1 dodam że błędów żadnych nie pokazujena na kompie sprawdzałem!! nawet dpf wypaliłem!! Może zrób logi, wtedy się może coś znajdzie. siemano co do logów to nic nie wyszło bo wszystko na kompie jest gitt!!!
SotoM Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zaślep gada egra i testuj.może sie nie domykać z małych rpm i czujesz muła...
topola222 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Opublikowano 2 Lutego 2015 Zaślep gada egra i testuj.może sie nie domykać z małych rpm i czujesz muła... dzięki jutro bede walczyć
Rekomendowane odpowiedzi