karolas123321 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam, panowie, mam problem ponieważ nawala mi szyba kierowcy. Kiedy naciskam przycisk do zjazdu w dół szyba czasem jedzie w dół czasem sie zatrzymuje, a czasem jedzie do gory, Słychać mielenie linek i niestety prawdopodobnie wymaga to wymiany. Po odkręceniu boczku wypadły prowadnice, wiec cos nie tak na bogato. Teraz mam pytanie, ponieważ na allegro najlatwiej kupic jest szybe razem z ramą i podnosnikiem, to czy jest róznica miedzy poliftową i przeliftową w całym tym ustrojstwie z ramą oraz miedzy prowadnicami i silnikiem szyby? Czy jaki nie kupie taki bedzie pasowac?
wojtek79 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Nie ma różnicy, mechanizm podnoszenia szyby ma ten sam numer oryginału przed i po liftingu tj. 8D0 837 461 Też wymieniałem ten mechanizm ze względu na uszkodzenie linki ale kupiłem mechanizm bez szyby. Było to bardzo dawno. Znalazłem teraz na szybko: http://archiwum.allegro.pl/oferta/podnosnik-elektr-przod-lewy-audi-a4-95-01-nowy-i4449062162.html Edytowane 11 Lutego 2015 przez wojtek79
Rekomendowane odpowiedzi