Wisnia000 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Witam. Chcialbym sie dokladnie przygotowac do podmianki kierownicy z przedliftowej czteroramiennej na trzyramienna sline. Wiem ze trzeba miec redukcje na wieloklin i pokombinowac z kabelkami z poduszki i klaksona. Teraz mam takie pytanie: 1.Co z tasma kierownicy? Trzeba ja jakos przerabiac czy trzeba kupic pod nowa kiere? Chodzi mi o ten "kwadracik" ktory znajduje sie zaraz za kiera i jest on do niej przykrecany. Daje linka na ktorym jest to pokazane. Chodzi mi o ta czesc ktora jest podpisana "audi a4 b5". http://allegro.pl/audi-a4-b5-tasma-airbag-pod-kierownice-poduszki-i4989081928.html 2.Czy beda pasowac plastiki ktore znajduja sie zaraz za kiera (oslaniajace stacyjke)? Mam tez takie pytanie niezwiazane z podmianka: Cy mozna podlaczyc kierownice wielofunkcyjna do nieoryginalnego radia? Z góry dzieki za pomoc:) Edytowane 6 Lutego 2015 przez Wisnia000
pitasss10 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Możesz podłączyć kierownice do nie ori radia ale potrzebujesz do tego modułu, koszt ok 200zł.
TyBucu Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam. Chcialbym sie dokladnie przygotowac do podmianki kierownicy z przedliftowej czteroramiennej na trzyramienna sline. Wiem ze trzeba miec redukcje na wieloklin i pokombinowac z kabelkami z poduszki i klaksona. Teraz mam takie pytanie: 1.Co z tasma kierownicy? Trzeba ja jakos przerabiac czy trzeba kupic pod nowa kiere? Chodzi mi o ten "kwadracik" ktory znajduje sie zaraz za kiera i jest on do niej przykrecany. Daje linka na ktorym jest to pokazane. Chodzi mi o ta czesc ktora jest podpisana "audi a4 b5". http://allegro.pl/audi-a4-b5-tasma-airbag-pod-kierownice-poduszki-i4989081928.html 2.Czy beda pasowac plastiki ktore znajduja sie zaraz za kiera (oslaniajace stacyjke)? Mam tez takie pytanie niezwiazane z podmianka: Cy mozna podlaczyc kierownice wielofunkcyjna do nieoryginalnego radia? Z góry dzieki za pomoc:) Szukaj lepiej kierownicy pod duzy wieloklin z przedlifta S, pasuje plug and plej, i do tego masz pewnosc ze poducha wypali w razie czego (w polifcie dwa ladunki, przedlift jeden) 1. taśma jest od lifta, w razie kiery lift takiej potrzebujesz 2. tu niech mnie ktos poprawi, ale przy zalozeniu lifta trzeba nowa obudowe 3. Da sie, ale radio musi miec obsluge multifunk i do tego potrzebny ci modul.
Wisnia000 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Ok. Radio mam alpine ida x313 wiec bede musial poczytac czy ma ta funkcje. Teraz bedzie ciezko kupic kiere w dobrym stanie i to przedlifta bo duzo ogloszen ma napisane tylko ze to jest kiera sline. A jak mozna poznac te ladunki? Widac to golym okiem? Czym sie roznia?
TyBucu Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Rożnica jest taka ze jest mały wieloklin i duży wieloklin, sa dwa piny do wpięcia poduszki i jest jeden pin w przedlifcie.
Rekomendowane odpowiedzi