Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie zalożą dobrze gaz w świętokrzyskim? PILNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar zalozyc gaz do 1.8t BFB 163km. Zakladalem kilka instalicji (nie sekwencja bo starsze Audiczki) u goscia w Bilczy obok Kielc i nie narzekalem. Zaproponowal mi wtryski Hana albo Barracudy,miedz 8mm, butla w miejsce zapasu. Co najwazniejsze nie pamietam jaki reduktor i komp, chociaz on zapewnia mnie ze zaklada na takich gratach instalacje do tych silnikow i nie ma z nimi problemu. Koszt to 2400zl. Szkoda ze nie pamietam najwazniejszych komponentow. Zna ktos dobrych fachowcow w okolicy Buska Zdroju, ewentualnie w Kielcach?? Prosze o podpowiedzi rzeczowe i konkretne bez gdybania :wink: Na forum jest sporo wypowiedzi co zalozyc i juz mam to za soba. Teraz pozostaje kwestia montarzu. Kogo polecacie??. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja zakładałem ok 9 lat temu sekwencje do e36 2.8 i do tej pory zero problemów a zakładałem w Nietulisku Dużym miedzy Ostrowcem a Starachowicami

Opublikowano

"Ben-Car" w Radlinie zakładałem tam LPG do firmówek i jestem bardzo zadowolony, niebawem będzie tam też zakładany LPG do mojej audioli.

Opublikowano

ja osobiście polecam http://autogaz-busko.pl/ w miejscowości młyny na trasie busko-kielce. warto zadzwonić, podpytać. Ogólnie panowie mają naprawdę bardzo dobre opinie jak i jakoś usług super. Trochę kontaktów z nimi miałem ze względu na wadliwa stara instalację która kupiłem z autem, co w późniejszym etapie skończyło się wymianą całego komputera(gdzie i tak w razie gdyby były dalej problemy z instalacją zapewniali zwrot pieniędzy i założenie starego komputera) Więc złego słowa powiedzieć nie mogę.

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie Czytalem opinie o Gaz-Parts i praktycznie wszyscy chwala. A pasuje mi to miejsce bo blisko i co wazne maja rekomendacje staga i na stagu sie opieraja przy montazu. Doczytalem na forum co zalozyc, wiem juz gdzie wiec temat uwazam za zamkniety. Dziekuje za wypowiedzi i pozdrawiam