Grzechu_91 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam.Chciałbym się dowiedzieć od czego są kable. Wiadomo że 2 kostki to zasilanie i głośnikiTylko że przy kostce od głośników są ucięte kabelki. Czy auto miało GPS'a?Nie mam zmieniarki.
TyBucu Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Gps'a nie mial, ale telefon byl zainstalowany. To na szybie to zewnetrzna antena telefonu.
Grzechu_91 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Opublikowano 11 Lutego 2015 aha.... a te ucięte kable? A ma ktoś może schemat od audio??
TyBucu Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 A co tam za radio siedziało? Mi to wyglada na multifunkcje i podlaczenie tego telefonu, plus kabelek do wyswietlania info na fis.
Bose Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Czerwona kostka odpowiada za telefon i navigację Ucięte kable (o ile dobrze widzę która strona kostki jest która, bo nie mogę powiększyć) to właśnie przewody od zmieniarki. Widocznie ktoś przed sprzedażą wyciągnął, to co w miarę wartościowe, żeby sobie sprzedać Edytowane 14 Lutego 2015 przez Bose
Grzechu_91 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 Czyli 2 czarne kostki to zasilanie i głośniki+zmieniarkaczerwony o GPS'aa brązowy FIS??
Bose Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Powinieneś mieć czarną (8 pinów) od zasilania i brązową od głośników (też 8 pinów). Czerwona jest od navi i telefonu. Czarna szeroka (jest tam w sumie 20 pinów) jest - o ile dobrze pamiętam- od wyjść liniowych na zestaw aktywny, wyjście na wyświetlacz między zegarami i do zmieniarki. Też mam Symphony, więc dorzucę moje foty kostek, które kiedyś zrobiłem: Edytowane 15 Lutego 2015 przez Bose
Grzechu_91 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Opublikowano 18 Lutego 2015 Bose widzę że u Ciebie w czerwonej kostce jest 6 pinów aktywnych u mnie tylko 4Czyli wychodzi na to że te ucięte są od zmieniarki..... Bo wszystko działa prawidłowo
Bose Opublikowano 18 Lutego 2015 Opublikowano 18 Lutego 2015 No tak, ale u Ciebie też wygląda na podłączenie telefonu w tej czerwonej kostce. Być może jest to zależne od zestawy głośnomówiącego. Co do zmieniarki, to ktoś pewnie wyciągnął ją z całą instalacją na sprzedaż, więc uciął Ci przewody w kostce i zapewne ani w boczku, ani w desce rozdzielczej nie uświadczysz przewodu od zmieniarki. Niestety tak bywa, bo sam mam braki w zestawie głośnomówiącym na którym de facto mi zależy, a nie wiem czego mi tam brakuje
Grzechu_91 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Opublikowano 18 Lutego 2015 Ok Dzięki bardzoA obudowa radia A6 różni się od A4 bo radio nie chce się do końca schować
Bose Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Navigation się różni, więc i Symphony może się różnić. Szukaj tematu z montażu Navigation i tam powinno być co i jak skrócić
Rekomendowane odpowiedzi