Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ARM 1,6] Kod do radia CONCERT- gdzie można znaleźć ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, odłączyłem akumulator do podładowania. Prawdopodobnie będe potrzebował kodu do radia, czy ktoś może mi powiedziec gdzie ów kod można znaleźć, wiem że jest możliwość znalezienia w książce serwisowej, jeśli tak to prosze o wskazówki w którym mniej wiecej miejscu powinienem szukac ? :)

Opublikowano

Ja w swojej dokumentacji mam książeczke ori do radia i tam był podany kod. Na samym sprzęcie nie znajdziesz, w książce serwisowej też nie, chyba, że ktoś oderwał ten kawałek instrukcji radia i wlepił w książke serwisową.

Zapoboegliwy Niemiec wpisał też kod do instrukcji użytkowania na stronach poświeconych radiu :)

Poszukaj, może i u Ciebie też "ktoś" wpisał

Opublikowano

Dokładnie, jeśli masz papiery do radia to w książeczce powinien być kod do radia...chociaz niekoniecznie bo jest możliwośc jego "wytargania". Radze poszukać w papierach np książce serwisowej czy innych które dostałeś, ewentualnie jeśli nie znajdziesz może sprobowac wyciągnąc radyjko bo czasami na nim naklejane sa kody

Opublikowano

Ja u siebie mam naklejkę w bagażniku z nr seryjnym radia i pod spodem jest nr 4 cyfrowy. Mi on wygląda na kod ale jeszcze nie sprawdzałem bo innego nie mam. Ma on schemat kodu radia.(podobny do kodu z radia które miałem wcześniej). Jeśli masz zablokowane radio to warto sprawdzić.