Pietro3 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 X4C = Krajowy program sprzedaży Włochy B0A = Części zestawu bez określonego kraju wymóg projektowania C0V = stalowe koła 6J x 15 Offset 45 (5-dołkowe) G0C = 5-biegowa manualna H65 = kod Nie znaleziono :-( J0R baterii = 380 A (80 Ah) M6N = 4-CYL. turbo diesel eng. 1,9 L/81 kW TDIwith MVEG 2 bazowego silnika jest T1R G1a = 6-biegowa automatyczną skrzynią biegów 1AC = Anti-lock system hamowania (ABS) 1G2 = Stali koło zapasowe z pierwotnego wyposażenia opon 2PG = Kierownice 5RG = Prawo zewnętrzne lusterko, wypukłe na dużych Brace 5SL = Lewy zewnętrzne lusterko: asferyczne T1R = 4-cylinder silnik Diesla 1.9 L jednostka 028.R 3S2 = Black dachu szynach 4UE = Poduszka powietrzna dla kierowcy i pasażera z przodu siedzenia 0G1 = Gearshift dźwignię BAV = kod Nie znaleziono :-( BGL = kod Nie znaleziono :-( BRE = kod Nie znaleziono :-( 1lb = tarcze hamulcowe, z przodu 3FA wstawić = Bez dachu (dach standardowy) 1BA = Standard zawieszenia / amortyzacji wstrząsów Niektóre kody się wykluczają Niektórych wogóle nie ma Pomocy...
domelq Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 pełną listę kodów otrzymasz tylko w ASO lub od kogos kto ma dostęp do bazy... Co do wykluczajacych sie kodów to sprawdź jeszcze raz te kody czy nie rąbnąłeś się w przepisywaniu :gwizdanie:
Pietro3 Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 właśnie wszystko sprawdzałem 2 razy... i tak pisze ze mam 5-cio biegową manualną i ze mam 6-cio biegową automatyczną
mroova81 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 właśnie wszystko sprawdzałem 2 razy... i tak pisze ze mam 5-cio biegową manualną i ze mam 6-cio biegową automatyczną Szczęściarz!!
Rekomendowane odpowiedzi