Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6] BiTurbo - trumna by Trewor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

martwi mnie ze coraz czesciej robią sobie łapanki w okolicach terenów imprez. A wtedy dowody lecą za byle co.

No i to 'nowe prawo' z zatrzymywanie praw jazdy. Stanowczo jestem przeciw zapier... w zabudowanym, ale wszyscy wiedza jak to często wygląda z tymi znakami. Ale temat sie rozdmuchal i teraz obok naprawdę Spoko policjantów, którzy są normalni, pojawia sie rzesza niedowartosciowanych szeryfów, którzy naduzywaja swojej władzy. Aaale mógłbym o tym pisac długie elaboraty, a to nie jest dobre miejsce ;)

Edytowane przez Trewor87

Opublikowano

Miałem taką akcję właśnie, na majówce z bmw w Toruniu, niedaleko imprezy łapanka i oczywiście dowodzik poleciał za drobnostkę :facepalm: Ale i tak się uniosłem trochę i stófffka więcej była... :thumbdown::wallbash:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

W trosce o własne nerwy pozostane w temacie auta. Wole juz nic nie pisac o policji ;)

Skromny Up. Cieplak z SRT ma dość napięte terminy, więc montaż turbin najwcześniej po Wielkanocy. Ale żeby nie było nudno wyleciało fabryczne lustro (zwykły czarny golas) i wpadł czarny fotochrom z kompasem

b166f221f648701emed.jpg

Oprócz tego ruszyłem na poszukiwania materiały na obszycie podłokietnika. I nie będzie to takie proste. RS4 nie są stricte czarne tylko "antracytowe". Czyli po męsku grafitowe z domieszką zieleni. Póki co żaden znajomy tapicer nie ma odpowiedniego skrawka, a całej sekcji skóry (min 2,5m) dla jednego podłokietnika nie zamierzam zamawiać...

Edytowane przez Trewor87

Opublikowano
  • Autor

Tak jak by to Siemian rzekł na widok lusterka z kompasem "laski robią woooww" :decayed:

Haha, będę musiał przetestować. No i po to mam kombi - dużo miejsca dla nich :grin:

Opublikowano

Fajny gadżecik i czasem przydatny jak już się go ma. :wink4::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Aktual może niewielki ale jakże istotny jeśli chodzi o irytowanie mnie :P Miałem obszyć białą klapkę po S4, żeby dopasować do RS4 jednak żaden ze znajomych tapicerów nie miał kawałka skóry w odpowiednim odcieniu. Z racji tego że nie mam cierpliwości do wiecznego szukania zamówiłem nową klapkę w ASO. Dodatkowy plus jest taki że mam w końcu klapkę z zatrzaskiem :wink:

5be22c8e9adc535emed.jpg

Wiem że parę osób pytało mnie o białą. Na chwilę obecną ona jest "w podróży". Jak wróci, to porobię foty i wystawię na sprzedaż. Chyba że ktoś jest od razu zainteresowany to zapraszam na PW

Opublikowano

Te fotele ryją mi beret :kox: raz miałem okazję w nich usiąść w RS4 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Te fotele ryją mi beret :kox: raz miałem okazję w nich usiąść w RS4 :naughty:

Ogólnie chłopaki się mnie pytali jak się w nich siedzi itp. Mam za sobą "aż" 60 km zrobione bez postoju i pierwszy szok na ich trzymanie już minął, trochę mi spowszedniały :P Owszem dalej jest trochę gimnastyki przy wsiadaniu/wysiadaniu, ale sama jazda jest ok. Zobaczymy co będzie przy 300-500 km robionych na zlot. Tylko że pomimo tego że wąski nie jestem jeszcze od poprzedniego tuninga mam słabość do mocno zarysowanych foteli :wink:

f72f413ce9e926b3med.jpg

Opublikowano

Człowiek szybko się przyzwyczaja do dobrego ;) Ale fakt, jakbym miał używać takich siedzeń na co dzień to chyba by mnie szlag trafił przy wysiadaniu i wsiadaniu bo spoty chłop ze mnie ;)

Opublikowano
  • Autor

Jak jest miejsce żeby normalnie otworzyć drzwi to da się to ogarnąć. Ale jak wjadę do garażu to muszę nakur*** niezłego węgorza :grin:

Opublikowano

ja do dziś pamiętam dłuższą trasę w tym fotelu :grin: ale mimo wszystko mega trzymają i po przesiadce na mega wygodne recaro przez pierwszy tydzień brakowało mi tego, no może poza tylko wysiadaniem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wspólnie ze znajomym filmowcem i fotografem w jednym pokręciliśmy się wczoraj trochę po Gdyni. Totalny spontan (nawet nie wyczyściłem jakoś dokładnie auta :ph34r: ). Ale parę fotek się ustrzeliło + kilka najazdów na krótkie statyczne video. Czekam jak to będzie wyglądać po obróbce. Ale i tak najważniejsze, że będą jakieś świeże foty na nowym kole i wnętrzu w jakości lepszej niż z telefonu

d606a0416135d8eamed.jpg

Opublikowano

No to czekam na efekty :)

Opublikowano
  • Autor

Paradoksalnie film zmotał się szybciej niż zdjęcia :decayed:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fW7bpCULock" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Uprzedzę pytania o zagłówek kanapy - jest, tylko chwilowo wysłany do kolegi pod Warszawą :wink:

Generalnie ten film trzeba traktować jako taką zajawkę przed większym kręceniem, ale to już po montażu turbin i z większą mocą

Klikajcie na profil SeasonOne na Facebooku, żeby być na bieżąco :wink:

Opublikowano

Naprawdę wy...czesany projekt! :decayed: Szkoda tylko, że nie zapodaliście jakiegoś fragmentu z rykiem silnika bo style to jedno ale moc i brzmienie tego silnika to drugie ;)

Opublikowano

Kawał dobrej fury :good:

Opublikowano

Fajna zajawka. :wink4: Ale nie mydl nam oczu tylko Dawaj fotki. :naughty:

Opublikowano

No dokladnie, brakuje tutaj tylko fragmentu z odejsciem i rykiem silnika, choc i tak jest pieknie !! :)

Opublikowano
  • Autor

Animal, tu z założenia miał być sam static. Szczególnie że jak już padł pomysł na jakieś nagrywki to już było dość późno a policja w Gdyni bardzo nie lubi tuningów :kwasny: Mamy za sobą kręcenie BARDZO mocnego auta, gdzie Audi było raczej statystą :grin: a i tak chcieli mi zabrać dowód :wink:

-->

akjam, wiem że to dziwne ale serio fot jeszcze nie ma. Tak to jest jak artysta skupia się na filmach nie na fotach :grin:

Nagrywki w ruchu tylko na nowych turbinach, nie wcześniej :wink:

Opublikowano

Kurde autko naprawde konkretne. Przy Tobie mozna popasc w depresje ;d