slg Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 ile Ci ta eseczka pali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Auto pali 12 na trasie i 17-18 w mieście. Zrobiłem w końcu fotkę nowych felg na lato. Zdjęcie telefonem i felgi tylko przystawione do auta.. Co o nich myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 sluszna koncepcja z tym zdjeciem oznaczen miny na swiatlach bezcenne (widziane w lusterku oczywiscie) ;> a co to S4 to chyba kazdy normalny facet wie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hteb Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Przekozak fura Szkoda że n/a ale zawsze v8 Felga jak dla mnie za delikatna do auta - masz spokojną linię i delkatną w odbiorze felgę - coś bardziej drapieżnego - stanowczego by się zdało Moja wizja Nie bijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziczek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 prawie taka sama jak moja ale, "prawie" robi dużą róznice pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zrobiłem w końcu fotkę nowych felg na lato. Zdjęcie telefonem i felgi tylko przystawione do auta..Co o nich myslicie? Jesli to 19" to calkiem spoko... choc moim zdaniem jest sporo fajniejszych opcji do S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Auto pali 12 na trasie i 17-18 w mieście. Dużo. Mi udało się zejśc do 11.2 na trasie. W mieście zrobiłem na razie tylko 100km i to głównie wieczorem ale spalanko 12.8 Dam znać jak po staniu w korkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 wojtek , auto jest podświatlone na zółto u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Pali mi trochę więcej bo mam walnięty termostat, zamówiłem już w ASO ale trzeba czekać na niego 2 tygodnie:/ Trzeniu dzieki. rano odpaliłem to pokrętlo i wszystko swieciło jak trzeba. Zobaczymy co bedzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beice Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 ładna ładna fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hteb Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Ślicznotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 oglądałem na żywo i pięknie się prezentuje a dźwięk V8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 dołożę nowe fotki w następnym tygodniu, za nowych felach. A tak na marginesie to kolega szykuje się do zakupu tego autka, także moze niedługo zmieni właściciela. Zobaczymy. Ja wracam do ukochanych BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 no tak to bmw jest piekne :gwizdanie: ale osobiscie wolalbym w to miejsce audi s8 v10 najnowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 no tak to bmw jest piekne gwizdanie Nie wiem co w tej parówie ładnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 no tak to bmw jest piekne gwizdanie Nie wiem co w tej parówie ładnego. bardzo mi sie podoba muskularna budowa nowe a8 tez jest duze/muskularne ale plusem jest to ze ma dosc delikatne ksztalty i byc moze dlatego ma wiecej zwolennikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 to nie musi być akurat to bmw:) to był jedynie przykład. w grę wchodzą 3 auta. M3 e46 (03-04), e60 545 MPakiet i e65 745. Ale i tak myślę że ten sezon jeszcze zostanę z Wami , jeszcze nie nacieszyłem się a4ką i nowym felunkiem na niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A jak generalnie wrazenia po tych m-cach uzytkowania w stosunku do BMW? Co na plus, a co na minus? W sumie jezdziles patrzac na podpis autami odpowiadajacymi klasa A6 w Audi, wiec ciezko troche o porownanie... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jak przyjdzie Ci ochota sprzedać daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 dokładnie to co michodzi po głowie cudo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi