RogeR_B7 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Jedź i daj zarobić tłumikarzowi Ja te łączniki wymieniam bez odkręcania, trzeba mieć tylko odpowiednie narzędzia i trochę wprawy/doświadczana. Albo... próbuj odkręcać Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez RogeR_B7
fronek22 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Jakbym równie godnie zarabiał co taki tłumikarz, a nie brał minimalnej krajową to bym tak zrobił także lewych rąk nie mam i dam sobie radę jedynie co potrzebuje to małej wskazówki i z tego co wiem po to jest to forum aby sobie pomagać
Andrzej36 Opublikowano 28 Listopada 2022 Opublikowano 28 Listopada 2022 Witam ktoś zna wymiary plecionki w 2.0 alt?z tego co pamiętam rura jest 55 mam do wymiany a nie mam kanału by sprawdzić wymiary..
swIP Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Odgrzeję kotleta. Gdyby ktoś szukał dobrych złącz super elastyczych do klekotów ze stali nierdzewnej. To co jest na allegro to badziewie. https://rm-motors.com/pl/64-superelastyczne-zlacza
Rekomendowane odpowiedzi