Xxwojtus123xX Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Siemka, zakupiłem kratki podświetlane z polifta i chcę je zamontować w moim przedlifcie. Wie ktoś może gdzie je trzeba podlączyć i jakim sposobem?
Rafal_ Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 np. do lampki schowka - ja tak laczylem
Xxwojtus123xX Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Opublikowano 19 Lutego 2015 I wtedy świecą cały czas? Bo teraz nie wiem czy lampka w schowku świeci cały czas czy tylko po otwarciu
prezesik18 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 pod oświetlenie schowka nie podpinaj, nie będziesz miał regulacji natężenia światła w nawiewach. Najszybciej znajdziesz przewód w kostce za radiem. Wszystko w tym temacie: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/31356-all-b5-montaz-podswietlanych-kratek-nawiewow-w-modelach-a4-przed-ii-liftem/
Rafal_ Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 I wtedy świecą cały czas? Bo teraz nie wiem czy lampka w schowku świeci cały czas czy tylko po otwarciu świecą po zapaleniu świateł pod oświetlenie schowka nie podpinaj, nie będziesz miał regulacji natężenia światła w nawiewach. Najszybciej znajdziesz przewód w kostce za radiem. ile razy tym kręciłeś żeby ściemniać i rozjaśniać? pewnie często w .uj
edson Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja podłączyłem pod oświetlenie licznika
hectic Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja skorzystałem z zasilania stacyjki, miałem wyprowadzone i tak zasilanie do wskaźnika turbo na lewym słupku, nie potrzebowałem wpinać pod coś z regulacją natężenia bo w ogóle z niej nie korzystam. Zapalają się razem z pozostałym podświetleniem.
Rekomendowane odpowiedzi