lajson Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam kupilem ostatnimi czasy felgi FIVE FLAT 18' 8.5J 45 et do mojej A4 B6 i nie wiem jakie dystanse kupic do tych felg bo przymierzalem je to beda obceraly mi , a chcial bym zeby byly tak na rowno z Błotnikiem te felgi zeby nie wystawaly za bardzo co bys cie doradzili ? moze takie 25 mm beda dobre czy za duze,moze ma ktos uzywki jakies ?
Arbam Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 No ja nie mam żadnych i nic nie trze [emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
niter552 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Witam, mam rowniez pytanie co do tych felg . Audi A4 B5 Avant Gwint Ta technix Koła obecne Mercedes 16'' 5x112 Et 35 7,5J Chciałem wstawic felgi Flat Five 18'' 5x112 Et 45 8,5J jakie dystanse mam dobrac na tył i na przód zeby było rowno z błotnikiem? Przymierzałem dzisiaj tył to niestety nie wrzuce flatów bez dystansów (obcierają o tylne zawieszenie), a nie wiem jak z przodem bedzie sprawa wyglądać. Prosze o pomoc. Dzieki i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi