jerzu Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Moja poprzednia A3 szuka nowego właściciela, a ja pochwalę się nowym nabytkiem Decyzja o kupnie nowego autka zapadła w parę dni przed sylwestrem. Na początku było parę pomysłów, ale ostatecznie wybór padł na A3 8P Sportback. Wymagania były dość jasno sprecyzowane musiało być to 2.0 TFSI oraz QUATTRO. Poszukiwania były dość krótkie, po prostu się udało A3 Sportback 2.0 TFSI Quattro MARKA: AudiMODEL: A3TYP: SportbackWERSJA: AmbienteKOLOR: LZ9WSILNIK: 2.0 Turbo FSI BWANAPĘD: QUATTROPRZEBIEG: 218000ROK PRODUKCJI: 2006ROK MODELOWY: 2007Wyposażenie: Biksenon z DRL Coming leaving home Beżowa skóra Elektrycznie regulowane fotele Lusterka fotochrom, elektrycznie regulowane i składane Czujnik zmierzchu Czujnik deszczu RNS-E Bluetooth Komplet poduszek, łącznie z kanapą tył Pakiet światło Pakiet siatek Felgi 18" RS4 Pewnie coś jeszcze się znajdzie Historia autka: Autko kupiłem 15 stycznia 2015 r. Przyjechało do Polski ze Szwajcarii. Na szczęście autko było regularnie serwisowane w ASO. Wyjechało z salonu jako nieźle doposażona wersja Ambiente. Właściciel założył zawieszenie Weitec oraz felgi 18" RS4.Zrobione: LED w DRL Blacha w rozmiarze Szwajcarskim Gumowe dywaniki Pierwszy przegląd (oleje, filtry, popychacz pompy paliwa) Do zrobienia: Zewnętrzny S-LINE Multifunkcja Polifty tył Stage 3 Zdjęcia: Powrót do domu nowym nabytkiem 15.01.2015 r.Pierwszy śnieg, jeszcze na 18" letniej Ze starszą siostrą Audi A4 Legalna 1/4 mili autko zawiozło nas jako widzów Autko zostało wymyte, wyczyszczone i nawoskowane Na lakier został nałożony wosk Coolnite, wnętrze zostało zabezpieczone za pomocą Poorboys do deski oraz kosmetyków Natural Color do skóry Jakiś czas temu wpadł również poliftowy włącznik światełNa montaż czeka lotka s-line i polifty, więc 31.10.2015 r. Udany dzień Autko pojechało na hamownie, żeby sprawdzić czy jest zdrowa seria Następnie wizyta u Skrzypula i skorzystałem z obecności Golema cdn... Edytowane 1 Listopada 2015 przez jerzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ładna sztuka choć jakby były większe fotki to byłoby więcej widać. Jak wleci S-Line zew to będzie miodzio bo fajne koło już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Fotki poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 8P Sportback mają coś w sobie.. choć jak takim jeździłem to tył mi się nie podobał, ale teraz już jakoś bardziej. bardzo fajne i udane auta! z ogromnym sentymentem wspominam swoje bezawaryjności! niech się sprawuje dokonałeś jedynego słusznego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzu Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 mały up w pierwszy poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi