iowa21 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam. Mam pewien problem z wskazówka poziomu paliwa. Wskazówka pokazuje stan jak jej sie spodoba pełen stan/rezerwa itd. Sprawdzałem czujnik poziomu paliwa w zbiorniku jest z nim jak najbardziej ok. Jeszcze jedno, ze w momencie kiedy walne w deske to poziom samoczynnie sie zmienia. Audi a4 b5 avant 1.9 tdi 116 km AJM
Bose Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Jeżeli sprawdziłeś pływak i jest w porządku, a uderzenie w daszek daje rezultat, to skupiłbym się na zegarach. Osobiście najpierw bym się do nich dobrał i po dociskał kostki i wszelkie kabelki. Jeżeli to nie pomoże, to przy okazji sprawdź jakiej firmy masz zegary (Jeager czy Vdo) Być może problem tkwi w zegarach
Bose Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 To jest duże prawdopodobieństwo, że to wina zegarów. Ja od dłuższego czasu jeżdżę z przekłamującym prędkościomierzem i obrotomierzem czekając na cieplejsze dni do grzebania. Te zegary były jakieś wadliwe. Dużo jest o tym w internecie. Często taniej wychodzi po prostu kupić drugie.
Rekomendowane odpowiedzi