zbych4000 Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Witam. W moim aucie mam system BOSE, wysiadł mi jeden głośnik w drzwiach, byłem u fachowca, twierdzi że można go naprawić . Czy jest to możliwe? Jestem umówiony w tym celu.
qoperek Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 no jak mozna naprawic to mozna bo czegos nie rozumiem
zbych4000 Opublikowano 9 Października 2008 Autor Opublikowano 9 Października 2008 Bo niewiem czy głośnik można naprawic?
domelq Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Zależy co tam jest szczelone, ale ogólnie głośniki się naprawia
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 powiedzmy, że cewka jest przepalona - wymieni się. Głośnik nie gra Ci w ogóle, czy po prostu harczy, etc?
Snap Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Ale czy naprawa bedzie opłacalna? i czy po naprawie bedzie jak ori? ja bm kupił uzywany np. na allegro.
zbych4000 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 Głośnik charczy, cenę gościu określił na 60 zeta. Gdzie mógłbym dowiedzieć sie czegoś więcej o systemie BOSE?[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 18:39_________________________________________________No i okazało się że tego głośnika nie da się naprawić, jest uszkodzona membrana (prawdopodobnie zalana w myjni). Potrzebny mi głośnik do prawych przednich drzwi. Gdzie mogę taki dostać i ile kosztuje nowy , a czy może być używany? A może ktoś ma wiedzę o systemie BOSE?
qoperek Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 na allegro albo gdzies po szrotach
Rekomendowane odpowiedzi