rybus85 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Siema. Chcę kupić tablet ale koniecznie z Windowsem. Potrzebuje czegoś niestety z tymi nieszczęsnymi kafelkami. Nie chcę wydawać dużego siana. Maks 350zł. I wpadł mi w oko Colorovo CityTab Superme 8 HDMI albo AllView. Parametrowo to widzę że wszystko jeden pies ale chodzi mi o awaryjność,serwis itd. Mogą być inne propozycje
mravel Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Ja bym sobie dla spokoj z Colorovo i szukal czegos uzywanego na alledrogo z palety DELL/ASUS
rybus85 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 No ale ceny w kosmos a nie chcę wydawać więcej. Te firmy to niestety wydać musiałbym ponad 500-600zł jak nie lepiej. Nie będę na nim grał. Potrzebuje tylko funkcjonalności Windowsa,obsługę Flasha itd.
mravel Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Ten Colorovo jest dosc niskiej jakosci. Ten artykul powinien Cie zainteresowac http://pclab.pl/art57967.html
rybus85 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Dzięki.Poczytam ;p Parę recenzji czytałem i oglądałem na yt odnośnie tego Colorovo i tragedii nie ma Na gwałt nie muszę kupować,więc szukam może coś się trafi. Jeszcze mam na oku Lark Ultimate 8i na licytacji. Edytowane 2 Marca 2015 przez rybus85
talib1990 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 http://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/kiano-intelect-8-ms.bhtml#opinie mam wersje z androidem ... jesli chodzi o wykonanie to jest na wysokim poziomie
rybus85 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Opublikowano 9 Marca 2015 No dziś kolega przyniósł do pracy Kiano Intelect 8 3G. No i muszę powiedzieć że naprawdę fajny sprzęcik. O coś takiego mi właśnie chodziło Także chyba w coś takiego będę celował
talib1990 Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Ja mam ellegance 8 3g i chodzi bdb Sent from my Nokia Lumia 625 LTE using Tapatalk
Kazik123 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 kolega Kanal z forum handluje tabletami i komputerami kilka osób z forum kupowało u niego , ja również brałem kupiłem od niego prawie roczny tablet a stan jak nowy, zewnętrzny jak i wewnętrzny mam go ponad rok i śmiga dalej jak nowy a sprzet to samsung g\tab 8,9 cala
Rekomendowane odpowiedzi