ziolek257 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Witam Mam problem z moim z zegarami a dokładnie podświetleniem zaczeło migać i po chwili wraca do normy a za jakiś czas znowu to samo proszę o pomoc
Kodzak33 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Też tak czasami mam ale to nie tylko zegary bo i np. mmi poruszaj regulacją jasności czasami pomaga.
ziolek257 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Też tak czasami mam ale to nie tylko zegary bo i np. mmi poruszaj regulacją jasności czasami pomaga. czyli problem może być po stronie mmi?
dzg Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Sprawdz najpierw czy nie masz bledow na sterownikach.
Kodzak33 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Problem całego zasilania bo i czasami mrurzy nawet wyświetlacz temperatury klimatronika
kruper Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Ja mialem miganie wyswietlacza i calej kosoli w b6tce - powodem byly uszkodzone kable przy zawiasach w drzwiach.
Rekomendowane odpowiedzi