Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wspólne granie online PS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kiedy zaczynamy rozgrywki o puchar a4 klubu fifa 17?? :decayed:

Steav chyba tylko my gramy w fife ;p Już mi dobrze śmiga net więc można coś zagrać

Edytowane przez Damiann073

Opublikowano

Ok. Sorki e nie odebrałem zaproszeń ale hunter mnie pochłonął. [zakończony]. dziś jutro mogę pograć. W łikend lipa bo mam wesele/kawalerski/urodziny :grin:

Steav chyba tylko my gramy w fife

Aż dziwne, gdzie naczelny dowódca Grampp, który fify nie odpalił jeszcze :co:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

W tym roku nie wybrałem FIFY ani PESA, gdyż zaczynają mnie nużyć już te gierki.... czekam na bombę w następnym roku, w tym wezmę jakąś używkę ze sklepu do obadania :) teraz będzie przez pół roku Battlefield 1 :D

Opublikowano

Co do bf1. To kiedy gramy?? jutro koło 15? niedziela? Kontakt tu, gg or psn :decayed: Przed pracą 20min gry i 2lvl wbity :grin:

Opublikowano
  • Autor

Ja już dzisiaj lecę z wieczora z bratem. W Sobotę pewnie nie dam rady, także w niedziele będzie następny raz :)

Jak będziesz chciał dzisiaj dołączyć to zrobię imprezę otwartą i lecimy z tematem, w grupie raźniej dostawać wpi*rdol :D

Przy okazji zapraszam wszystkich do mojego sklepu internetowego www.gamer-olawa.pl wszystko co mam na sklepie teraz tam się znajduje ;)

Edytowane przez grampp

Opublikowano

Chciałbym dziś ale koledzy mi się wbili na chatę, chcą helldivers, fifę i %%%. To do zobaczenia w niedzielę :)

Opublikowano
  • Autor

Chciałbym dziś ale koledzy mi się wbili na chatę, chcą helldivers, fifę i %%%. To do zobaczenia w niedzielę :)

Spoko :)

Będzie jeszcze okazja nie raz, a najbliższa w niedzielę ;)

Opublikowano

Dzięki za meczyki. P.S odkryłem jak zdobyć części do noża itp. w pakiecie broni za 900 jest największa szansa trafić. czyli powinniśmy złomować te nasze skiny na broń :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za meczyki. P.S odkryłem jak zdobyć części do noża itp. w pakiecie broni za 900 jest największa szansa trafić. czyli powinniśmy złomować te nasze skiny na broń :wink:

Szkoda, że podczas odkrywania skinów nie widać dla jakiej klasy postaci są, bo jak by mi do medyka wydało fajnego skina to mógłbym zostawić a reszta złom.

Ale dobrze wiedzieć po co to jest w ogóle :D

Ogólnie w grupie raźniej i łatwiej, dlatego fajnie to wyszło trzeba się ustawiać częściej :)

Edytowane przez grampp

Opublikowano

Ja będę grał prawie codziennie to tylko pw :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jakby coś ja też gram w bf1 nick: makkiiGS

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Pogrywacie w coś panowie? Jak tam idzie?

Jakbyście potrzebowali jakichś gierek to zapraszam na www.gamer-olawa.pl, przy rejestracji konta w zakładce "mail" napiszcie audia4forum lub nick z forum jako dopisek to ustawie Wam wysyłkę na mój koszt :)  Ewentualnie skontaktujcie się wcześniej ze mną tutaj na forum lub mailowo na [email protected] to się dogadamy. 

Edytowane przez grampp