Opublikowano 14 Września 201015 l pochwalony Jerzu wiem ze masz ori webasto robilem pare przerobek u siebie i potrzebuje twojego widoku na Fisie tzn. fotki jak sie wyswietla programowanie webasto ( nastawianie godziny itp. )
Opublikowano 15 Września 201015 l Tu masz wtyke do czujnika samopoziomu moze cos pomoze przyciskasz po bokach i powinna wyjsc
Opublikowano 15 Września 201015 l Moze jutro wkleje jakies nowe foty No najwyższy czas, czekam(y) na nie od daaaawna.
Opublikowano 15 Września 201015 l Autor Tu masz wtyke do czujnika samopoziomu moze cos pomoze przyciskasz po bokach i powinna wyjsc Wyszla, przeczyscilem i dalej to samo.. Musze pobawic sie miernikiem.. wrclaguna obiecane foty: Nie wiem czy o to chodzilo
Opublikowano 16 Września 201015 l o to chodzilo dzieki za foty sprawdz kabelek od czujniki , moze gdzies delikatnie przetarty jest
Opublikowano 16 Września 201015 l Autor W nocy troche popadalo i na razie jest ok [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 17:21_________________________________________________ Pare fotek
Opublikowano 20 Września 201015 l No stary spoko furka. Niezly pomysl z filmikiem tylko ten zawias w dol H&r - 30 i bedzie gites
Opublikowano 20 Września 201015 l Autor I tak juz jest nisko.. Nizej nie bedzie, co najwyzej opony 235, wiec nadkole sie lepiej wypelni
Opublikowano 21 Września 201015 l No nareszcie, ile to się człowiek musiał na te foty naczekać :> Moja ulubiona B6 :> A boczne kierunki sam malowałeś czy kupiłeś dymione? I tak jak kolega wyżej - uważam, że jest super i nic już nie zmieniaj :>
Opublikowano 21 Września 201015 l Autor No nareszcie, ile to się człowiek musiał na te foty naczekać :> Moja ulubiona B6 :> A boczne kierunki sam malowałeś czy kupiłeś dymione? I tak jak kolega wyżej - uważam, że jest super i nic już nie zmieniaj :> Dzieki Co do kiernunkow, to kupowalem je w USA. Wygladaja jak ori, tyle ze dymione. Takie same ma Młody i Flyer
Opublikowano 21 Września 201015 l Ja w desperacji sam swoje pomalowałem ale pierwsza warstwa średnio wyszła więc jak zacząłem poprawiać kolejnymi to teraz są czarniejsze niż węgiel a w dzień prawie światła nie widać Dobrze, że to tylko boczne :> Ale teraz już wiem że uzdolniony to ja nie jestem, więc tylnych LEDów malował nie będę A Ty swoje motipem malowałeś? Bo mają fajny czarny odcień a jak dotąd to lampy które widziałem po motipie miały odcień lekko brązowy.