killer0393 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Witam serdecznie Mam problem ze zlokalizowaniem usterki, a mianowicie podczas skręcania w lewo słychać takie buczenie, jak by tarcie dochodzi ono tak jak by w prawej strony, do tego czasem dochodzi takie dziwne jak by przeskakiwanie metalu o metal ale to tylko w czasie jazdy na postoju nic nie słychać
Wickeed Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 też to miałem w b6 na szczęście naprawa to nie majątek.
BF10 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 przegub, też to przerabiałem Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
killer0393 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 Wewnętrzny czy zewnętrzny? Bo dość niedawno zmieniałem przeguby zewnętrzne Pytanie, gdzieś słyszałem że do takich objawów jak u mnie może być uszkodzone łożysko w prawym kole, może to być przyczyna tego "buczenia"?
organista177 Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 jak terkocze przy starcie na skręconych kołach to przegub, jak jedziesz 50km/h włączasz luz wchodzisz w zakręt i buczy to łożysko.
killer0393 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Dzięki bardzo za info dużo mi to pomoże
Rekomendowane odpowiedzi