lukasz100g Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Witam mam problem z moja audi silnik 1.6 AHL jak odpale auto jeździ rewelacyjnie po czasie mniej więcej 15 minut traci moc wciskam pedał gazu nawet do końca i polowe wolniej nabiera prędkości czyscilem z moim mechanikiem przepustnicy zrobiliśmy adaptacje wymienilismy sondę a nawet kupilem now?a przeplywke na nowej przepływie zbierał się ładnie ale na wolnych obrotach wariowaly miedzy 500 a1000 obrotów przeplywka miała identyczne nr jak stara.mam świeżo wymienniony rorzad i sprzęgło to w niczym nie pomogło chociaż liczylem ze będzie juz git .niewiem może ta przepływów co nowa miałem tez była wadliwa .a i po odczekaniu i ponownym odpaleniu silnika znów dostaje mocy .obroty ciągle delikatnie faluja 4 milimetry Witam mam problem z moja audi silnik 1.6 AHL jak odpale auto jeździ rewelacyjnie po czasie mniej więcej 15 minut traci moc wciskam pedał gazu nawet do końca i polowe wolniej nabiera prędkości czyscilem z moim mechanikiem przepustnicy zrobiliśmy adaptacje wymienilismy sondę a nawet kupilem now?a przeplywke na nowej przepływie zbierał się ładnie ale na wolnych obrotach wariowaly miedzy 500 a1000 obrotów przeplywka miała identyczne nr jak stara.mam świeżo wymienniony rorzad i sprzęgło to w niczym nie pomogło chociaż liczylem ze będzie juz git .niewiem może ta przepływów co nowa miałem tez była wadliwa .a i po odczekaniu i ponownym odpaleniu silnika znów dostaje mocy .obroty ciągle delikatnie faluja 4 milimetry Edytowane 7 Marca 2015 przez lukasz100g
Rekomendowane odpowiedzi