BEpower07 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Witam, posiadam radio Radio samochodowe BT-9000 (z biedronki ) chciałbym pod nie podpiąć tylnie glosniki w audi a4 b5 rok 99. Proszę o jakiej wskazówki. Pozdrawiam.
sepqs Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 podpinam się pod temat. co prawda radio nie z biedronki bo dość mocny clarion, ale problem podobny. tylne głośniki działały na starym jvc choć nie miało regulacji strefy dźwięku i było podłączone "mało normalnie". jak głośniki mają + i - to tam jak by minus... nigdzie nie szedł.. a na clarionie tył nie gra.. i w ogole nie mogłem znaleźć obejścia. nie rozbierałem boczków bo sądzę, że skoro jvc działało to i clarion powinien.. ma ktoś jakąś radę?
MŁODZIAN Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 może przewodu remote z adaptera nie podłączyłeś? Witam, posiadam radioRadio samochodowe BT-9000 (z biedronki ) chciałbym pod nie podpiąć tylnie glosniki w audi a4 b5 rok 99. Proszę o jakiej wskazówki. Pozdrawiam. wcześniej miałeś orygialne radio?jak zmieniłeś na biedronkowe to musisz kupić adapter do radia
a4mwo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A ja mam inny problem. Na nieorginalnym radiu tył grał. Zamontowalem radio audi concert II i tył nie gra. W czym problem?
MŁODZIAN Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 może ktoś kombinował coś z ori przewodami i podłączał na krótko tylne głośniki tu masz dobry wątek poświęcony nie oryginalnemu radiu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/70263-all-b5-wymiana-radia-na-niefabryczne/
a4mwo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Pany, które piny i w której kostce odpowiadają za granie tylnych głośników? Moje radio ma wyjście tylko na przednie głośniki, więc chyba przód mam aktywny, tył pasywny. Co muszę podłączyć, lub coś dokupić, aby tył zaczął grać? Są jakieś specjalne obejścia, czy trzeba kombinować coś z kablami?
Rekomendowane odpowiedzi