MorpheusBE Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Chciał bym prosić o ocene mojej koncepcji felg na nadchodzący sezon. wieś czy ok ? będą siedziały w a4 b5 fl z gleba autko czarny metalik. Imitacja srób bedzie srebrna w całości. proszę nie zwracac uwagi na ten czerwony próbnik. w oryginale całe srebrne bez spolerowanego rantu... użyty fioletowy lakier to lakier z palety motocyklów pełny połysk. Edytowane 7 Marca 2015 przez MorpheusBE
krzysiekvtec Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Robisz auto dla siebie czy ludzi na forum. Auto rob pod siebie. Tobiema.sie podobac i cieszyc oko Co.do felgi fajny wzor podeslij zdjecie auta bokiem.i felgi to ci zrobie vt
mapper Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Będzie z glebą będzie spoko. Daj foto jak założysz.
MorpheusBE Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Fotkę bokiem machnę jutro, z tym że obbecnie jest jakies -30/-20 na springach gwint sie sle. No racja moja wizja moja koncepcja mnie sie podoba
Ans Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Oj tam, po to forum żeby pytać jak sie chce Mi sie podoba, tylko szkoda że 17 z rantem troche znikną. Pokaż jak będą na aucie. jaka oponka na to?
MorpheusBE Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 Idą z Oponeo Toyo Proxeski t1r 225/45/17 Dzisiaj przymiarka była
Rekomendowane odpowiedzi