iHawran Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Cześć, Zapewne jest to temat rzeka, jednak chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat. Jakie środki stosujecie do czyszczenia kokpitu? Nie wierzę, że wszyscy używają kosmetyków Meguiar's. Ja raz się zawiodłem na tych kosmetykach i już nie będę ich używał- może inaczej, oczekiwałem więcej:) chocby nawet po zapachu, choć to pojęcie względne. poszukuję dobrego środka do czyszczenia kokpitu, żeby nie "łapał kurzu" i żeby się nie świecił, kleił itd.
bialy986 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Kolego,masz odpowiedni dział od tego.Jest nawet temat odnośnie środków do czyszczenia kokpitu ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
bialy986 Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/230255-Środek-do-pielęgnacji-kokpitu-(platików) ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
talib1990 Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Tylko poor boys natural look Sent from my Nokia Lumia 625 LTE using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi