neverby Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 mam ogromny problem. pilot zostal zamoczony i nie dziala, a zapasowy jest w aucie!!! Nie moge otworzyc auta, zamek w drzwiach kierowcy jest zniszczony przez zlodzieja .nie ma zamka w klapie tylnej. Czy w avancie a4 2003 r jest zamek do klapy tylnej, wiem ze w sedanie jest zamek schowany?? a moze jest jakas szansa zeby pilota "uratowac"?? wymienilam baterie i nie dziala? co da sie zrobic? bo perspektywa wybijania szyby zeby dojsc do zapasowego kluczyka mi sie nie usmiecha. bardzo prosze o szybka odpowiedz klubowiczow
iwadrian Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Spróbuj otworzyć autko odchylając ramkę drzwi w górnym rogu przy słupku środkowym.w szczelinę wsuń drut zagięty na końcu w haczyk i pociągnąć nim za klamkę wewnętrzną. parę aut udało mi się na warsztacie w ten sposób otworzyć.Szyby skoda no ale jak nie bedzie innego wyjścia...... co do pilota to rozbierz go i porządnie wysusz bez baterii.Baterię włóż po wysuszeniu. może pomoże.
neverby Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 ...podwójne ryglowanie, nie uda mi sie otworzyc drzwi ciagnac za klamke. Nie wiem czy ktos sie orientuje,czy da sie zakodowac kluczyk bez wsadzania do stacyjki?? nie wiem od czego zaczac..moze ktos mi pomoze jak rozwiazac ten problem.pilota niestety cala noc suszylam na grzejniku z bateria w srodku;/ rano nie dzialal, rozebralam i sucho jest ale echo, moze w serwisie mi dorobia pilota wg tego ktory jest, czy nie ma takiej opcji?[br]Dopisany: 12 Październik 2008, 19:29_________________________________________________chyba czeka mnie wybicie szyby...(((((( auto stoi w garazu wiec nie chce wolac nikogo do otwierania auta bo jak juz otworzy to kiedys przyjdzie i bedzie po aucie....czy ktos zna jakas opcje dostania sie przez uszczelke w drzwiach do srodka tak zebym mogla sie dostac do schowka????nie wiem gdzie sie kierowac. ps a moze istnieje schemat pilota to moze sie go napraw
Rekomendowane odpowiedzi