pb_tesla Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 WitamOd tygodnia jestem nowym właścicielem ww audi. Poszukiwania trwały 3 miesiące....podstawowe info2003r1.9 TDI203tyśJeśli chodzi o wyposażenie:- elektrycznie ustawiane i składane lusterka- elektrycznie ustawiany fotel kierowcy oraz pasażera w odcinku lędźwiowym- podgrzewane przednie siedzenia- schowki pod siedzeniami kierowcy oraz pasażera- multifunkcyjna kierownica- skrzynia biegów multitronic 6 biegów- ksenony- funkcja doświetlania drogi do i z domu- klimatronic- zdejmowany hak z dwoma kluczykami- nagłośnienie BOSE- skóra z alcantarą- tempomat- centralny zamek- navi droga wyświetlana na nawigacji oraz na wyświetlaczu między zegarami- komputer pokładowy- ABS- ESP- czujniki cofania z przodu i z tyłu- alufelgi 17 cali- czarna podsufitka- roleta tylna z możliwością odgrodzenia bagażnika- automatycznie ściemniające się lusterkoteraz czas na przerejestrowanie i dopieszczenie auta a tak się prezentuje obecnie
Tommikrol Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 zacna furka :hi:kolorek super jakie plany na grubo czy skromnie?
muunv Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Fajny kolorek i ładna felga Co planujesz zrobić/ przerobić?
Tommikrol Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 ziomek chyba reza maszyne bo cisza w temacie
pb_tesla Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) cisza cisza ....bo brak czasu ;/ Planowo za tydzień zostanę Tatą Autem nabiłem 1.5k od zakupu i obecnie nie ma czego się obawiać... W planach: -przyciemnienie szyb DONE - założenie "niedźwiedzia" - felga 18c SZUKAM - usunięcie chromów - podniesienie mocy - audio (zobaczę) obecnie bose ale mam trochę zabawek ze stajcni DD do wykorzystania - ...dalej pomyślimy Przy okazji wrzucę fotki po przyciemnieniu szyb Edytowane 23 Marca 2015 przez pb_tesla
Tommikrol Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Gratulacje!!! Syn czy Córeczka? jak Syn, to bedziesz mial dla kogo rezac maszyne
Someonik Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 dobry wybór jeżeli chodzi o skrzynie. będzie komfort
pb_tesla Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Gratulacje!!! Syn czy Córeczka? jak Syn, to bedziesz mial dla kogo rezac maszyne Syn siedzę obecnie jak na bombie w domu... Dla syna miał być "czerwony" ale trafił się konkretny klient z Niemczech i podjelismy decyzję o sprzedaży. Nie był to pierwszy 126p i na pewno nie ostatni ...złożę kolejny fajny projekt na 18 urodziny dobry wybór jeżeli chodzi o skrzynie. będzie komfort zakochałem się w automacie, a jeszcze rok temu mówiłem, że nigdy w życiu... Edytowane 25 Marca 2015 przez pb_tesla
pb_tesla Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Opublikowano 27 Marca 2015 Poka środek! jak pogoda dopisze to jutro coś pstrykne
speed1986 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ciekawy kolor. mam takie same felgi. Nie masz problemu z tymi dekielkami?
Rekomendowane odpowiedzi