HiRide Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Chce kupic koncowki wydechu proste do wydechu 2.5 tdi ale nie wiem ktore beda pasowaly wymiarowo moze cos doradzicie podoba mi sie ta http://moto.allegro.pl/item456010904_koncowka_tlumika_nasadka_wydechu_nakladka_c_257a.html i ta http://moto.allegro.pl/item458843903_koncowka_tlumika_z_stali_nierdzewnej.html co wy na to ?
b3rs Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Pierwsza ma chyba za mały otwór, będziesz potrzebował 60 mm, a druga będzie chyba za krótka, od końca wydechu (tego rantu) do nakładki zderzaka (jej dołu) jest ok 15 cm. Końcówki w 2.5 są lekko owalne, jak obetniesz fajki zostanie rurka chyba 55x60 mm. Chodzi Ci o podwójny wydech?
HiRide Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Pierwsza ma chyba za mały otwór, będziesz potrzebował 60 mm, a druga będzie chyba za krótka, od końca wydechu (tego rantu) do nakładki zderzaka (jej dołu) jest ok 15 cm. Końcówki w 2.5 są lekko owalne, jak obetniesz fajki zostanie rurka chyba 55x60 mm. Chodzi Ci o podwójny wydech? sie rozumie ! chce miec proste koncowki wydechu zamiast zagietych w dol.Myslalem ze to bedzie prostrza sprawa z tym dobraniem koncowek moze mi polecisz jakiesz konkretne modele?
b3rs Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Ja założyłem ULTER-a, wejście 60, wylot 90, ściete w dół (znajdziesz na ich stronie w katalogu), pasują idealnie ciasno na rurke, nawet nie spawałem tylko założyłem opaski.
HiRide Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Ja założyłem ULTER-a, wejście 60, wylot 90, ściete w dół (znajdziesz na ich stronie w katalogu), pasują idealnie ciasno na rurke, nawet nie spawałem tylko założyłem opaski. ile placiles ? moglbys zrobic fotke jak to wyglada u ciebie i wkleic do tego tematu ?
b3rs Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Nie pamiętam ile płaciłem, coś koło 100 za sztuke, foto niestety brak, jak cos zrobie to wrzucę.
Rekomendowane odpowiedzi