bialy986 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Czołem. Od jakiego modelu oprócz b5 podejdzie klapka podłokietnika do a4b5 97r. I jak najlepiej dobrać pod kolor tapicerki?W ogłoszeniach opisują szary,ale odcieni jest sporo.Jeden jaśniejszy inny ciemniejszy. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Arkadiush Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Czołem. Od jakiego modelu oprócz b5 podejdzie klapka podłokietnika do a4b5 97r. I jak najlepiej dobrać pod kolor tapicerki?W ogłoszeniach opisują szary,ale odcieni jest sporo.Jeden jaśniejszy inny ciemniejszy. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka kolego nie baw się w takie coś kup łokieć liftowy ja tak zrobiłem i od razu lepiej wygląda
bialy986 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Mam zamontowany cały łokieć przedlift,tylko klapka ma złamane uchwyty inie to drażni.Chciałem dorwać samą klapkę i zmienić.W ostateczności cały łokieć i tylko klapkę zmienić,bo mój jest w bdb stanie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Arkadiush Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Mam zamontowany cały łokieć przedlift,tylko klapka ma złamane uchwyty inie to drażni.Chciałem dorwać samą klapkę i zmienić.W ostateczności cały łokieć i tylko klapkę zmienić,bo mój jest w bdb stanie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka kup lifta lepiej
bialy986 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Łokieć pasuje p&p czy wszystko trzeba przerabiać? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Arkadiush Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Łokieć pasuje p&p czy wszystko trzeba przerabiać? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka tunel pasuje cały
Rekomendowane odpowiedzi