Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B5 Green Dapper! :) Zrobiony nie Kupiony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie mu szanse, niech sobie chlopak dziala, ja nie jestem zwolennikiem wlepek wiec moja sugestia zdrapuj dapera i nie klej stickera!

Nie kumam tylko tego zrobiony a nie kupiony. Ja kupilem auto juz pomodzone i modze go dalej, jestem gorszy bo nie modze od poczatku? To wedlug mnie kwestia $ jesli mozesz kupic za dobra kase juz cos grzebnietego to czemu nie...

Opublikowano

Popieram kolegę zerwij ta lepe i działaj :)podpatrz tematy kolegów co oni modzili i idź w dobrym kierunku nie uwazam tez zeby auto było zwiesniaczone :) obniz ja wrzuć jakieś koło 18 stke lampy na polifty i już bd ładniej powodzenia :)

Opublikowano
  • Autor

Szczerze z wlepa było tak ze namówił mnie moj kolega który smiga Honda z fotek i ostatnio sam juz ogarnałem ze nie tedy droga wiec wlepa zerwana poszła do kosza !

Opublikowano

No i gites :)

Te lampy z tyłu osobiście mi się nie widzą wrzuć polifty :) a ostatecznie jak chcesz je zostawić oklej je. Użytkownik frenude jak dobrze pamiętam miał coś dlubniete z tymi tylnimi lampami i wyglądają ok musisz oblukac:)

Opublikowano

Tutaj chwalić możesz się ori, bo większość jest zwolennikami ori. Więc albo się opanujesz w dobrym momencie, albo będziesz musiał się przesiedlić na inne forum bo tu Cię zjedzą za profanację. Tak mi się wydaje przynajmniej.

Opublikowano

No i gites :)

Te lampy z tyłu osobiście mi się nie widzą wrzuć polifty :) a ostatecznie jak chcesz je zostawić oklej je. Użytkownik frenude jak dobrze pamiętam miał coś dlubniete z tymi tylnimi lampami i wyglądają ok musisz oblukac:)

Prosta sprawa z tymi lampami żeby ich nie wywalać.

Wystarczy kupić czerwoną folie wyciąć paseczek i zrobić z tych lamp II lift clear :) efekt bardzo fajny :)

Opublikowano

Albo ciemna folia je okleic zobacz frenude ma te lempy i u niego wyglądają spoko :)

Edytowane przez luty2502

Opublikowano
  • Autor

Przednie lampy beda z polifta wyrzezbiłem te narazie wiec nie krytykowac za przednie bo wpadna orli z polifta :)