Janis Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Witam, ostatnio dumałem sobie nad detalami w autku, posiadam białą budę i pomyślałem, że malowanie znaczków przód jak i tył na czarno będzie tandetne - tymbardziej przód gdzie grill będzie cały czarny co mi się nie podoba, a chciałem trochę ciemniejsze te znaczki. Więc wziąłem się za kombinowanie - znalazłem, starą folię do przyciemniania lamp i poszła w ruch suszarka. Tak więc pokaże przed i po, jak to wygląda i czy bawilibyście się w coś takiego, może też komuś się przydać coś takiego.. co o tym sądzicie?
damianw412 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Te emblematy się ściąga i tylko zostawia OOOO a nie modzi znaczki A4
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) wrzuć foto na aucie przed i po prościej będzie ocenić Edytowane 23 Marca 2015 przez Arturoo
Janis Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 Wiadomo ale to był test tylko oooo dziś będę robił te emblematy leża w szufladzie tylko
Rekomendowane odpowiedzi