grzesiek88 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Witam co myslicie o spocie z a6 bo nas jest niewielu a jak byśmy połączyli siły to było by znacznie fajniej a nie 3 lub 4 auta niech się reszta wypowie ja jestem za i kiedyś się wybiore na wasz
czaki22 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 pewnie ze mozna w tarnowia jak najbardziej czemu nie, jakies namiary daj[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 17:50_________________________________________________ttom kupuj co chcesz mi to obojętne jest, tylko mówie, że za taką kwote będziesz płakał a nie jeżdził, najlepiej jedź z kimś kto się zna na pojazdach mechanicznych bo widzę, że laikiem jesteś w tym temacie.
TTom3k Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Nie boj sie po auto jezdze z gosciem ktory ma pojecie . I nie tylko o audi a4
Horas91 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Nie boj sie po auto jezdze z gosciem ktory ma pojecie . I nie tylko o audi a4 Tak z moich doświadczeń(szukałem samochodu 6 miesiecy) Passat pewnie ma na stukane od 190 wzwyż(No ale mogę się mylić), do tego obniżone zawieszenie(Mogło już swoje dostać na naszych drogach), wymieniona końcówka od wydechu, więc pewnie jeździł młody, który dawał mu popalić, chociaż warto go sprawdzić chociażby po VIN Co do Audi, jak wszystkim wiadomo ten silnik żre olej, nie wiem dlaczego, ale z reguły ludzie audi z tym silnikiem nie jeżdżą dużo(Nie wiem, dlaczego tak jest, ale zauważyłem taka przypadłość) Silnik nie pali dużo, ale za to nadrabia olejem przed zakupem radzę poczytać o nim trochę Mój dla przykładu żre około 0,7 litra na 3 tyś km. Do buska zdroju masz może 60 km więc dla zasady bym podjechał go oglądnąć. Pozdrawiam
TTom3k Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 O takie rady mi chodzilo Dziekowa. Odpuscilem juz te 2 auta
TTom3k Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Szczerze mowiac? to zmieniam poglady co dzien . Sam nie wiem co kupic ...wsumie niemcem juz jezdzilem moze pora zmienic na cos innego
slepy Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 tylko nie francuza I nie forda ani opla weź jakiegoś niemca :gwizdanie:, Najlepiej Audi
grzesiek88 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 tylko nie francuza I nie forda ani opla weź jakiegoś niemca :gwizdanie:, Najlepiej Audi to chyba najlepsze wyjście
Horas91 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Heh... ale się przestraszyłeś tego ALT Kup sobie 1.8 T z perspektywy czasu właśnie taki silnik wybrałbym w swoim samochodzie
grzesiek88 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 tomek a może BMW od szwagra :polew:
pawelkudron Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Drugi raz zadaje pytanie i ostatni tylko dwóch zgadza się na spota z a6 czy was jest tylu co nas pozdro kolego co do auta kup sobie leona cupra 250KM chip stoi na wprost cpn w Ładnej jest czym jeździć
TTom3k Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Leon dobra maszynka tylko cena pewnie ponad 30. BMW jak juz to tylko 3 coupe. Opel to tylko Vectra GTS ale ciezko trafic z dobrym silnikiem. najbardziej mnie kusi jaguar x-type . 2.5 lub 3.0. I niech sobie to bedzie ford ale jest kozacki No nie ykk ?
TTom3k Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Od dzis zaczynam lubiec fordy [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 12:37_________________________________________________Jerzyk a tak apropo jaguar=ford bylem dzis u kolegi w intercarsie i sprawdzal czesci ...malo ktora pasuje z mondeo .
Destiny007 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Drugi raz zadaje pytanie i ostatni tylko dwóch zgadza się na spota z a6 czy was jest tylu co nas pozdro kolego co do auta kup sobie leona cupra 250KM chip stoi na wprost cpn w Ładnej jest czym jeździć jestem za
grzesiek88 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Pany powodzenia życzę wyjeżdzam do francji ale za nie długo wróce
Rekomendowane odpowiedzi