jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885 pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 no trzeba zorganizowac spota koniecznie wypoaiwda cie na kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Koledzy, tak obserwuję od dłuższego czasu ten temat, czekam na jakiegoś spota i nic.. Może byśmy się w końcu jakoś zorganizowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no mysl przyszly tydzien zorganizujemy spocika powiedzmy cos kolo piatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Mi odpowiada A co reszta na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 piątek nie raczej sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 zainteresowanie zerowe nie bede za każdym razem do 12 osob sms-y słał, jesli tu sie nie mozna normalnie porozumiec w sprawie terminu a zawsze byly piatki i 90% ludziom pasowało, watek sie nie rozwija, ludzie go nie odwiedzają można go zamknąć, tak sie kończą spoty w 120 tys mieście, prawie 3 miesiace nic sie niedziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No to jak? Ogarniemy wkońcu jakiś termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jak dla mnie może być najbliższy piątek !!! sobota odpada, bo mam wesele zresztą lelus też btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Szybka organizacja? Dzisiaj 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 no widzsz jaki odzew:) kazdy robi po 3 zmiany zeby miec audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat a4 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 to kiedy panowie ten spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 mam forda:_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin18T Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 JA MOGE PRZYJECHAĆ CRX-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 pany pany o rany spotujemy piatek wieczorkiem , czwratek wieczorkiem ??? sobote ?? co kto jak pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Mi robiłby czwartek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a gdzie reszta ludziska ? bo to niby jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ustawiajcie sie a ja zmienie temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Dobra, czwartek nie wypalił to może piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Widzisz jakie zaintwresowanie wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi